Apuneuvo alibien tekemiseen

Kirjoittaja Sami, 5.3.2004

Kauan sitten, silloin kun kännykät olivat vielä jotain uutta ja hienoa, naureskelimme ajatukselle kännykässä olevista nauhoitetuista taustaäänistä joita voisi soittaa puhelun taustalla. Miten olisi vaikkapa liikenneruuhkan ääni: “olen pahoillani, mutta en millään ehdi tapaamiseen, olen jumissa liikenneruuhkassa”. Tai toimiston ääntä: “menee pitkään töissä tänään”.

Noh, tulevaisuus on täällä ja nyt tuokin on mahdollista. Series 60 -puhelimiin on saatavilla ohjelma nimeltään SoundCover joka tekee juuri tuon: soittaa puhelun taustalla itse valittua ääntä. Puhelimen soidessa voi valita sopivan hälyäänen: tarjolla esim sirkus, liikenneruuhka tai vaikkapa ukkosmyrsky. Täytyy kyllä myöntää että omissa testeissä en vielä onnistunut hämäämään ketään :)

Ei vielä kommentteja

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä juttua. Ehkä sinä voisit kirjoittaa ensimmäisen kommentin?

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.