Apuneuvo alibien tekemiseen

Kauan sitten, silloin kun kännykät olivat vielä jotain uutta ja hienoa, naureskelimme ajatukselle kännykässä olevista nauhoitetuista taustaäänistä joita voisi soittaa puhelun taustalla. Miten olisi vaikkapa liikenneruuhkan ääni: “olen pahoillani, mutta en millään ehdi tapaamiseen, olen jumissa liikenneruuhkassa”. Tai toimiston ääntä: “menee pitkään töissä tänään”.

Noh, tulevaisuus on täällä ja nyt tuokin on mahdollista. Series 60 -puhelimiin on saatavilla ohjelma nimeltään SoundCover joka tekee juuri tuon: soittaa puhelun taustalla itse valittua ääntä. Puhelimen soidessa voi valita sopivan hälyäänen: tarjolla esim sirkus, liikenneruuhka tai vaikkapa ukkosmyrsky. Täytyy kyllä myöntää että omissa testeissä en vielä onnistunut hämäämään ketään :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *