X-Files Finland

HS: Operaattorit tallentavat välittämänsä sähköpostiliikenteen. Nähtävästi aiemmin ollut Soneran Echelon-kohu ei ollutkaan ihan perätön juttu. Noh, kaikesta lainsäädännöstä ja rauhoittelusta huolimatta olen aina suhtautunut sähköpostiini kuten postikortteihin – joku sen lukee kuitenkin. Sama juttu varmaan ircissä ja messengereissäkin… Pitäisiköhän opetella kryptauksen käyttö, etteivät operaattorien liimatukkanörtit pääse naureskelemaan minun ja Riitan lemmenleperryksillemme :-)

[Lisäys 22:30] Kuten kommenteissakin jo mainittiin, ihan yksittäisten sähköpostiviestien tallentamisesta ei liene kuitenkaan kyse, vaan “tunnustus” vaikuttaa ihan tavanomaiselta logien tallennukselta. Harmi, siihen kuivui tämäkin mehukas salaliittoteoria. Ja suunnitelmat siitä että tiedostoja voisi alkaa varmuuskopioimaan lähettämällä niitä liitteinä Elisan sähköpostin läpi…

Sinänsä mahdollisuus sille, että joku utelias joskus sähköposteja tai chattiliikennettä vilkaisee, on toki edelleen olemassa. Sikäli kuin se ketään kiinnostaa.

26 thoughts on “X-Files Finland

  1. markku unto juhani kohtamäki lucky 777 radio paikkalisradio lähettn youtupen kautta inter-net ja välityksellä 80v musikkia rixfm musikia tukomastta- turku + net-radiossa musikkia hitestta + netinen klf on lucky 777 radio rekistöröity youpupe ja nettin kautta tecno-dacno musik rdidio profet lucky 777 radio turku.

  2. radio vega on kiusanut markku unto juhani kohtamki radion vega on hävytömiä päästänyt etteristtä ulos ja sitten naruskelle ja pilkka minua he varattavat minun loapsia ja olen todella pettynyt en tiedä haluakoo tavatta lapsiani ainna tekkevat radio vega synttiä ja kerttovat hävitömyksiä radio etteristtä ja kohdistta pilkavia sanoja jokka loukka minua tättä on kestänyt pitkään esimerkissi olen pyytänyt rix-radiotta anteksi koko 80 luvun toimintta anteksi entinen rixx radio toimitajatta anteksi koko 80 luvun musikkin toimintta leena häyrynyen tukomastta kattuan koko 80 luvun musikkin toiminstta toden näkoisttä en tule koskkan ennän musikki puotta vetämmkän ole syvästty pettynyt satanan radio vega vassassa en ymmärrä miten ne on sanut radiolähettys luvat radio toiminttan lennätin ministiösttä hävyttomillä jatkuva kiusamita radio etteristtä luvat on todellakin minulla vaara en tule toden näköiststti ennän suomen teknollokia ja politiikka vettämmän ennän raytkoisttako he itse ongelman täyssin eduskluntta tämmä on totta mittä minä sanon olen vihaa täynnä ja radio vega vaasassa varattavat tilanetta kaikkistta suunistta kokomukselle tiedoksi eduskuntta stopn täyswsin omatta kohdatta tämmä on minun vimeset sannat …..

  3. Markku Kohtamäki! Olen asunut Lipunkantajankadulla. Olimme romulavalla yhdessä vuonna 2009. Juttelimme, kutsuit kotiisi kahville. Vaimosi oli mukana siellä lavan luona. Annoit minulle skannerin.

    Anna puhelinnumerosi. Soitan. Pistä tänne.

  4. universumi avaruuden järjesto perustuu yli 3900000000 eri edustajastta olen itse 811.307.000 galaksin edustaaja koodinatio mon matia joka on meidän pieni eli pienepi aurikoko kuntamme maimankaikeudessa osan itse aja alustta ja misttä puhun eri linnunradan ja galakxilasten kanssa asioitta ja tutkumuksistta ei menne kauan aikka kun lentävät alutaset tule tänne maaapalolle teluksen planetalle näette omin silmin tervesin universumin valvoja 811.307.000 galaksin edustaja. nytten on vuosi 2015 ei menne ennän kauvon kun kun avaruuen maiman kaikeuden tule verho tule avatumman.????.kysymys merkki tarkoitta aikka käy vähin. ok..

  5. Markku Unto, se olen minä, etkö muista minua? Kirjoita mulle sähköpostiin: harrymason(a)suomi24.fi. Markku Unto Juhani, me asuimme Lipunkantajankadulla samaan aikaan. Minä asuin talossa 9 ja sinä asuit talossa 7. Olit mukava mies ja vaimosi mukava myös. Tiedän Jarmo Lempisen ja huoltomiehet. Olen ystävä. Kirjoita, Markku Unto Juhani Kohtamäki.

    Tiedän Lucky 777. Asut nykyään Lumikonkadulla, Pansiossa. Kutsu kahville.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *