X-Files Finland

HS: Operaattorit tallentavat välittämänsä sähköpostiliikenteen. Nähtävästi aiemmin ollut Soneran Echelon-kohu ei ollutkaan ihan perätön juttu. Noh, kaikesta lainsäädännöstä ja rauhoittelusta huolimatta olen aina suhtautunut sähköpostiini kuten postikortteihin – joku sen lukee kuitenkin. Sama juttu varmaan ircissä ja messengereissäkin… Pitäisiköhän opetella kryptauksen käyttö, etteivät operaattorien liimatukkanörtit pääse naureskelemaan minun ja Riitan lemmenleperryksillemme :-)

[Lisys 22:30] Kuten kommenteissakin jo mainittiin, ihan yksittisten shkpostiviestien tallentamisesta ei liene kuitenkaan kyse, vaan “tunnustus” vaikuttaa ihan tavanomaiselta logien tallennukselta. Harmi, siihen kuivui tmkin mehukas salaliittoteoria. Ja suunnitelmat siit ett tiedostoja voisi alkaa varmuuskopioimaan lhettmll niit liittein Elisan shkpostin lpi…

Sinns mahdollisuus sille, ett joku utelias joskus shkposteja tai chattiliikennett vilkaisee, on toki edelleen olemassa. Sikli kuin se ketn kiinnostaa.

26 thoughts on “X-Files Finland

  1. markku unto juhani kohtamki lucky 777 radio paikkalisradio lhettn youtupen kautta inter-net ja vlityksell 80v musikkia rixfm musikia tukomastta- turku + net-radiossa musikkia hitestta + netinen klf on lucky 777 radio rekistrity youpupe ja nettin kautta tecno-dacno musik rdidio profet lucky 777 radio turku.

  2. radio vega on kiusanut markku unto juhani kohtamki radion vega on hvytmi pstnyt etteristt ulos ja sitten naruskelle ja pilkka minua he varattavat minun loapsia ja olen todella pettynyt en tied haluakoo tavatta lapsiani ainna tekkevat radio vega syntti ja kerttovat hvitmyksi radio etteristt ja kohdistta pilkavia sanoja jokka loukka minua ttt on kestnyt pitkn esimerkissi olen pyytnyt rix-radiotta anteksi koko 80 luvun toimintta anteksi entinen rixx radio toimitajatta anteksi koko 80 luvun musikkin toimintta leena hyrynyen tukomastta kattuan koko 80 luvun musikkin toiminstta toden nkoistt en tule koskkan ennn musikki puotta vetmmkn ole syvstty pettynyt satanan radio vega vassassa en ymmrr miten ne on sanut radiolhettys luvat radio toiminttan lenntin minististt hvyttomill jatkuva kiusamita radio etteristt luvat on todellakin minulla vaara en tule toden nkiststti ennn suomen teknollokia ja politiikka vettmmn ennn raytkoisttako he itse ongelman tyssin eduskluntta tmm on totta mitt min sanon olen vihaa tynn ja radio vega vaasassa varattavat tilanetta kaikkistta suunistta kokomukselle tiedoksi eduskuntta stopn tyswsin omatta kohdatta tmm on minun vimeset sannat …..

  3. Markku Kohtamki! Olen asunut Lipunkantajankadulla. Olimme romulavalla yhdess vuonna 2009. Juttelimme, kutsuit kotiisi kahville. Vaimosi oli mukana siell lavan luona. Annoit minulle skannerin.

    Anna puhelinnumerosi. Soitan. Pist tnne.

  4. universumi avaruuden jrjesto perustuu yli 3900000000 eri edustajastta olen itse 811.307.000 galaksin edustaaja koodinatio mon matia joka on meidn pieni eli pienepi aurikoko kuntamme maimankaikeudessa osan itse aja alustta ja mistt puhun eri linnunradan ja galakxilasten kanssa asioitta ja tutkumuksistta ei menne kauan aikka kun lentvt alutaset tule tnne maaapalolle teluksen planetalle nette omin silmin tervesin universumin valvoja 811.307.000 galaksin edustaja. nytten on vuosi 2015 ei menne ennn kauvon kun kun avaruuen maiman kaikeuden tule verho tule avatumman.????.kysymys merkki tarkoitta aikka ky vhin. ok..

  5. Markku Unto, se olen min, etk muista minua? Kirjoita mulle shkpostiin: harrymason(a)suomi24.fi. Markku Unto Juhani, me asuimme Lipunkantajankadulla samaan aikaan. Min asuin talossa 9 ja sin asuit talossa 7. Olit mukava mies ja vaimosi mukava mys. Tiedn Jarmo Lempisen ja huoltomiehet. Olen ystv. Kirjoita, Markku Unto Juhani Kohtamki.

    Tiedn Lucky 777. Asut nykyn Lumikonkadulla, Pansiossa. Kutsu kahville.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *