Kuukkeliäänestys on menossa

Parhaan blogin miettiminen ei olekaan niin helppoa, etenkään jos kiinnostavaan kategoriaan mahtuu vain kolme ehdotusta. Mutta niin vain sain tehtyä bloggaajavelvollisuuteni ja postitin omat ehdokkaani Kuukkeliraadille.

Eli siis: Kultainen Kuukkeli 2003 -kilpailun ehdokasasettelu on juuri meneillään. Kaikki blogeja lukevat voivat osallistua nestykseen – tm koskee siis juuri sinua!

Kilpailussa on 13 kategoriaa, joista kuhunkin voit ehdottaa mielestäsi kolmea parasta ehdokasta (kaikkiin ei toki ole pakko keksi ehdokkaita). Säännöt ovat yksinkertaiset: ehdotettavan blogin täytyi olla olemassa vuonna 2003 ja sen täytyy olla suomenkielinen tai suomalaisen ylläpitämä. Kirjoita ehdokkaistasi sähköposti ja lähetä se osoitteeseen kuukkelit@ecyrd.com.

Jokaisesta kategoriasta valitaan loppuotteluun viisi eniten ääniä saanutta, joista kilpailun raati valitsee palkinnon voittajat. Finalistit julkaistaan maaliskuun alussa ja voittajat maaliskuun aikana. Palkintogaalan pitopaikkaa tai palkintoja ollaan vielä hakemassa (jos haluat sponsoroida kilpailua tai edustamallasi taholla on nurkissa jotain kivaa palkinnoksi kelpaavaa, ota ihmeessä yhteyttä!)

Mutta toimi nopeasti! Äänestys loppuu ensi sunnuntaina, 22.2. heti iltakymmenen jälkeen. Eli muista valita ja postittaa ehdokkaasi siihen mennessä. Ehdokkaita voit selailla blogilistalla ja Top-listalla.

Ketkä sitten olivat omia suosikkejani? Sen kertominen ei ehkä ole ihan reilua. Voin kertoa kuitenkin että osassa kategorioista valinta oli vaikeaa – 667 blogin joukkoon mahtuu kasoittain hyv luettavaa.

One thought on “Kuukkeliäänestys on menossa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *