On sitä lunta aika lailla

Taas vaihteeksi duunikeikka Helsinkiin… Täytyy todeta että kyllä sitä lunta tosiaankin on aika lailla enemmän kuin meillä tuolla pohjoisessa. Harmi ettei kamera tullut mukaan. Talojen räystäissä roikkuvat jääpuikot näyttivät aika hurjilta. Hyvät ihmiset, olkaapa varovaisia kun kuljette jalkakäytävillä!

6 thoughts on “On sitä lunta aika lailla

  1. Eiks se johdu siit, ettei siell maamme etelisess paratiisissa riit veromarkkoja lumen kuljettamiseen pois kaupungista? Ne kun kaikki kuluvat meidn syrjkylien kunnostamiseen. Tai jotain. :-D

  2. Ja seuraavaksi julkaistaan kirja siit kuinka joku onnekas selviytyi lumimyrskyst. Aaargh.

  3. Min olen syntynyt ja elnyt Keski-Suomessa 27-vuotiaaksi asti, joten on niit lumimyrkit siell nhty ja koettu. Nyt asun Helsingiss. Tll _on_ paljon lunta. Tosin eilinen vesisade sulatti siit pienen osan.

  4. Olen kotoisin It-Suomesta. Muutettuani Turkuun trmsin thn “milt ruoho nytt joulukuussa?” – ilmin. En koskaan ollut kuvitellut ett jossain pin Suomea lumi ja j on niin vieras ja “yllttv” asia kuin Turussa. Turussa ei ole juuri minkaanlaista talvikunnossapitoa. Ei olla osattu varautua siihen ett joskus voi sataa lunta enemmn kuin 3cm kerrallaan. (No ei tll ole juomakelpoista vesijohtovettkn, mutta se ei nyt kuulu thn, mutta niill voi olla silti joku yhteys.) Jos tll on lumimyrsky perjantaina, niin aura-autoja ilmestyy maanantaina melkein puolilta pivin, tosin vain keskustan alueelle, siirtelemn sit kasoihin, joita ei saada hoidettua pois ennen torstaita. Luotetaan siihen ett lumi sulaa pois. No ompahan vhn aikaa valkoista. Kaikki turkulaiset on vain niin h*****in sekaisin tst “yllttvst” tilanteesta, ett kohta perustellaan kriisipuhelimia ja terapiaryhmi. Ei aina jaksa kuunnella sit ihmettely KUN ON SATANUT NIIN KAUHIAN PALJON LUNTA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *