Avaruusalusten arvoitus

Kirjoittaja Sami, 23.1.2004

Marsiin lähetetyillä avaruusaluksilla ja luotaimilla ei käy kovin hyvä onni. Joulupäivänä laskeutunut Beagle 2 ei saanut koskaan yhteyttä kotiplaneettaansa. Nyt myös amerikkalaisten marsmönkijä Spirit on lakannut lähettämästä tietoa.

Nähtävästi Marsissa asuvat noidat ovat saaneet kertakaikkiaan kyllikseen siitä, että heidän taikapatoihinsa ammutaan jatkuvasti ulkopuolista rojua :-) Todisteet noitien yhteydestä tuhoutuneisiin avaruusaluksiin voi lukea Aku Ankan taskukirjan tarinasta “Hessu ja kuualusten arvoitus”. Yksi Pinserimerkki sille lukijalle joka muistaa missä taskukirjassa tämä tarina oli.

Riitalle propsit tarinan muistamisesta!

    Jutussa “Avaruusalusten arvoitus” on 5 kommenttia:

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.