Avaruusalusten arvoitus

Marsiin lähetetyillä avaruusaluksilla ja luotaimilla ei käy kovin hyvä onni. Joulupäivänä laskeutunut Beagle 2 ei saanut koskaan yhteyttä kotiplaneettaansa. Nyt myös amerikkalaisten marsmönkijä Spirit on lakannut lähettämästä tietoa.

Nähtävästi Marsissa asuvat noidat ovat saaneet kertakaikkiaan kyllikseen siitä, että heidän taikapatoihinsa ammutaan jatkuvasti ulkopuolista rojua :-) Todisteet noitien yhteydestä tuhoutuneisiin avaruusaluksiin voi lukea Aku Ankan taskukirjan tarinasta “Hessu ja kuualusten arvoitus”. Yksi Pinserimerkki sille lukijalle joka muistaa missä taskukirjassa tämä tarina oli.

Riitalle propsit tarinan muistamisesta!

5 thoughts on “Avaruusalusten arvoitus

  1. Hahaa! J00 Mikki K11p3li55 SuX0rss!!!11 R1tar| P3l0t0n R0X0rs!!111

    H3kl4-V3lh0 is a bi0tch!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *