Jouluaatto

Kirjoittaja Sami, 24.12.2003

Iso kasa joulun perinteitä on jo suoritettu. Kuusen elefanttijalka on muotoiltu sahalla ja taltalla jalkaan sopivaksi (Totti säikkyi sulavan kuusen itsekseen heilahtelevia oksia). Loppuunmyytyjä pakko-saada -lahjoja metsästetty kissojen ja koirien kanssa. Jouluruokia kannettu kotiin yllinkyllin (jotain kuitenkin unohtuu ja se haetaan huomenaamulla).

Aatonaatto vierähti ohi valtaisaa vauhtia. Oli melkein jäädä huomaamatta blogit.fi:n viralliset avajaiset. Loppuillan leppeä lumisade ja kipakka pakkanen huursi puut idyllisen kauniiksi. Ulkona on suoranainen postikorttikeli.

Iloista joulua kaikille Pinserin lukijoille!

Ei vielä kommentteja

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä juttua. Ehkä sinä voisit kirjoittaa ensimmäisen kommentin?

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.