Sohvaperunoiden lelukatsaus

Videonauhat alkavat muuttua antiikiksi – nykyaikaisiin ajastintallennuksiin käytetään kovalevyä. Jo nyt kaupoissa on tarjolla kovalevyllä varustettuja digiboxeja ja kovalevyllisiä DVD-tallentimia. Mutta kumpi hankkia? Tyylikkäin olisi tietysti yhdistelmälaite, jossa on kaikki tarpeelliset ominaisuudet.

Pian markkinoille saapuva Sony PSX pyrkii olemaan jotain tällaista. Siinä on samoissa kuorissa PlayStation 2 -pelikonsoli, satelliittiviritin, tallentava DVD-asema ja tietysti reippaan kokoinen kovalevy. Japanissa markkinoille tulee 160-gigainen versio 79800 jenin hintaan (n. 600 euroa) ja 250-gigainen 99800 jenillä (n. 750 euroa). Jo pienempi malli pystyy tallentamaan yli 200 tuntia TV-ohjelmaa (vastaa 50 kpl nelituntisia videokasetteja).

Tuosta kun saataisiin vielä digi-tv-standardeja ja täkäläistä TV-järjestelmää tukeva versio…

[Lähde: CNN]

One thought on “Sohvaperunoiden lelukatsaus

  1. Itse ostin hiljattain DIVXi soittavan DVD soittimen merkki mutu. Yllttvn laadukkaan tuntuinen laite (noin fyysisesti :) ja hyvin toistaa DIVXt ja muut. WMV fileet tosin saavat laatikon polvilleen. Pivityksell nuokin varmaan soivat tulevaisuudessa.

    Vehje on siis omaa sukua Yamada ja hintaa suurinpiirtein saman verran kuin tunnettujen valmistajien DVD soittimilla. Tallentavaa soitinta en edes kaipaa, jokin aika tuli ostettua halvat videot nauhoitteluun ja niill on ollut lopulta aika vhn kytt.

    Joku varmaankin rht ett Xboxin olisi saanut modaamalla soittamaan mys noita + saanut pelikoneen… Taidanpa tulla vanhaksi kun valitsin tmn halvemman vehkeen, jolla videot pyrivt ilman modailuja. Lisksi tm soitin sentn sopi suunnitellulle paikalleen, Xboxia olisi tuohon vliin saanut sovitella pitkn… :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *