Sohvaperunoiden lelukatsaus

Videonauhat alkavat muuttua antiikiksi – nykyaikaisiin ajastintallennuksiin käytetään kovalevyä. Jo nyt kaupoissa on tarjolla kovalevyllä varustettuja digiboxeja ja kovalevyllisiä DVD-tallentimia. Mutta kumpi hankkia? Tyylikkäin olisi tietysti yhdistelmälaite, jossa on kaikki tarpeelliset ominaisuudet.

Pian markkinoille saapuva Sony PSX pyrkii olemaan jotain tällaista. Siinä on samoissa kuorissa PlayStation 2 -pelikonsoli, satelliittiviritin, tallentava DVD-asema ja tietysti reippaan kokoinen kovalevy. Japanissa markkinoille tulee 160-gigainen versio 79800 jenin hintaan (n. 600 euroa) ja 250-gigainen 99800 jenillä (n. 750 euroa). Jo pienempi malli pystyy tallentamaan yli 200 tuntia TV-ohjelmaa (vastaa 50 kpl nelituntisia videokasetteja).

Tuosta kun saataisiin vielä digi-tv-standardeja ja täkäläistä TV-järjestelmää tukeva versio…

[Lähde: CNN]

1 thought on “Sohvaperunoiden lelukatsaus

  1. Itse ostin hiljattain DIVXiä soittavan DVD soittimen merkkiä mutu. Yllättävän laadukkaan tuntuinen laite (noin fyysisesti :) ja hyvin toistaa DIVXt ja muut. WMV fileet tosin saavat laatikon polvilleen. Päivityksellä nuokin varmaan soivat tulevaisuudessa.

    Vehje on siis omaa sukua Yamada ja hintaa suurinpiirtein saman verran kuin tunnettujen valmistajien DVD soittimilla. Tallentavaa soitinta en edes kaipaa, jokin aika tuli ostettua halvat videot nauhoitteluun ja niillä on ollut lopulta aika vähän käyttöä.

    Joku varmaankin ärähtää että Xboxin olisi saanut modaamalla soittamaan myös noita + saanut pelikoneen… Taidanpa tulla vanhaksi kun valitsin tämän halvemman vehkeen, jolla videot pyörivät ilman modailuja. Lisäksi tämä soitin sentään sopi suunnitellulle paikalleen, Xboxia olisi tuohon väliin saanut sovitella pitkään… :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *