Pinsericam

Kirjoittaja Sami, 6.12.2003

Minulla oli eilen mieluisa tehtävä. Sain käteen 30 euroa määräyksenä ostaa itselleni jotain kivaa. Koska otan tällaiset tehtävät yleensä äärimmäisen vakavasti, päätin myös että tuon tulee olla jotain turhaa ja sellaista mitä en missään nimessä katso tarvitsevani. Ja niinpä mukaan tarttui yksi kappale webbikameroita, sellainen halpa ja pallonmuotoinen.

Kameroiden käyttö on nykyään helpompaa kuin osasin odottaakaan. Ladataan ohjelmat CD-levyltä, töpseli kiinni tietokoneeseen ja kaikki ominaisuudet ovat käytössä. Vekotin osaa toimia turvakamerana, pikaviestimen kanssa ja osaapa se vielä tehdä automaattisesti päivittyviä nettikamerasivujakin.

Niinpä Pinseri ylpeänä esittää: Pinsericam – tarjolla livenäkymää suoraan Pirkanmaalta. Tänään tarjolla tuulinen itsenäisyyspäivä vuorottelevan auringonpaisteen ja lumisateen kera. Kamera kuvaa pihamaisemia aina silloin kun en käytä sitä Messengerin kanssa tai muihin hassutteluihin. Mutta niistä lisää myöhemmin.

    Jutussa “Pinsericam” on 7 kommenttia:

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.