Pinsericam

Minulla oli eilen mieluisa tehtävä. Sain käteen 30 euroa määräyksenä ostaa itselleni jotain kivaa. Koska otan tällaiset tehtävät yleensä äärimmäisen vakavasti, päätin myös että tuon tulee olla jotain turhaa ja sellaista mitä en missään nimessä katso tarvitsevani. Ja niinpä mukaan tarttui yksi kappale webbikameroita, sellainen halpa ja pallonmuotoinen.

Kameroiden käyttö on nykyään helpompaa kuin osasin odottaakaan. Ladataan ohjelmat CD-levyltä, töpseli kiinni tietokoneeseen ja kaikki ominaisuudet ovat käytössä. Vekotin osaa toimia turvakamerana, pikaviestimen kanssa ja osaapa se vielä tehdä automaattisesti päivittyviä nettikamerasivujakin.

Niinpä Pinseri ylpeänä esittää: Pinsericam – tarjolla livenäkymää suoraan Pirkanmaalta. Tänään tarjolla tuulinen itsenäisyyspäivä vuorottelevan auringonpaisteen ja lumisateen kera. Kamera kuvaa pihamaisemia aina silloin kun en käytä sitä Messengerin kanssa tai muihin hassutteluihin. Mutta niistä lisää myöhemmin.

7 thoughts on “Pinsericam

  1. Softana kytss kameran mukana tulleet Creativen omat ohjelmat, joku Webcam Monitor tms.

  2. laita viel tohon sivulle refresh 30s. niin se pivitt itse itsens..;)

  3. Tuo DCAM tuntui olevan muuten ihan kelpo peli mutta eip onnistunut lhettmn kuvia muualle kuin ftp:n juureen. Vaikka kuinka laitoit oikeaa polkua paikalleen niin kuvat ji koko ajan samaan paikkaan. Joten pysytelln tutussa VisionGS PE:ss (http://www.visiongs.de/)

  4. Kiitoksia vinkeist – nyt koeajossa on tuo VisionGS. Vaikuttaa ihan toimivalta vehkeelt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *