Kevin jäi kiinni bloggaamisesta

The Onion taas tapansa mukaan osuu asian ytimeen: Mom Finds Out About Blog. Onko omassa verkkopäiväkirjasi vanhempien ja sukulaisten silmille sopivaa sisältöä? Pinserissä käy suhteellisen säännöllisesti niin läheisiä kuin kaukaisempiakin sukulaisia ja tuttavia surffailemassa ja elämäntapamme ovat muutenkin jo rauhallisen keskiluokkaisia, joten täältä tuskin löytyy mitään salaisuuksia (kröhöm, terveisiä vain sukulaisille).

Raisumpaa elämää viettävät kirjoittavanevatkin blogiaan englanniksi (varo kuitenkin kielitaitoisia työkavereita) tai anonyymisti. Tai sitten blogimaailmaan voitaisiin keksiä ihan oma murre niin että sukulaisten lukemat ja hakukoneisiin indeksoituvat jutut eivät aiheuta myöhemmin noloja tilanteita. Jos vaikka joku saisi tietää minun työskentelevän uusmedia-alalla… *shiver*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *