Kevin jäi kiinni bloggaamisesta

Kirjoittaja Sami, 14.11.2003

The Onion taas tapansa mukaan osuu asian ytimeen: Mom Finds Out About Blog. Onko omassa verkkopäiväkirjasi vanhempien ja sukulaisten silmille sopivaa sisältöä? Pinserissä käy suhteellisen säännöllisesti niin läheisiä kuin kaukaisempiakin sukulaisia ja tuttavia surffailemassa ja elämäntapamme ovat muutenkin jo rauhallisen keskiluokkaisia, joten täältä tuskin löytyy mitään salaisuuksia (kröhöm, terveisiä vain sukulaisille).

Raisumpaa elämää viettävät kirjoittavanevatkin blogiaan englanniksi (varo kuitenkin kielitaitoisia työkavereita) tai anonyymisti. Tai sitten blogimaailmaan voitaisiin keksiä ihan oma murre niin että sukulaisten lukemat ja hakukoneisiin indeksoituvat jutut eivät aiheuta myöhemmin noloja tilanteita. Jos vaikka joku saisi tietää minun työskentelevän uusmedia-alalla… *shiver*

Ei vielä kommentteja

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä juttua. Ehkä sinä voisit kirjoittaa ensimmäisen kommentin?

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.