Kevin ji kiinni bloggaamisesta

The Onion taas tapansa mukaan osuu asian ytimeen: Mom Finds Out About Blog. Onko omassa verkkopivkirjasi vanhempien ja sukulaisten silmille sopivaa sislt? Pinseriss ky suhteellisen snnllisesti niin lheisi kuin kaukaisempiakin sukulaisia ja tuttavia surffailemassa ja elmntapamme ovat muutenkin jo rauhallisen keskiluokkaisia, joten tlt tuskin lytyy mitn salaisuuksia (krhm, terveisi vain sukulaisille).

Raisumpaa elm viettvt kirjoittavanevatkin blogiaan englanniksi (varo kuitenkin kielitaitoisia tykavereita) tai anonyymisti. Tai sitten blogimaailmaan voitaisiin keksi ihan oma murre niin ett sukulaisten lukemat ja hakukoneisiin indeksoituvat jutut eivt aiheuta myhemmin noloja tilanteita. Jos vaikka joku saisi tiet minun tyskentelevn uusmedia-alalla… *shiver*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *