Mielikuvitusmaat

Kirjoittaja Sami, 11.11.2003

Silloin kun olin pieni ja kotitietokoneita ei vielä tunnettu, harrastukset ja huvitukset piti keksiä itse. Yksi mielipuuhistani oli keksiä mielikuvitusmaita. Annoin niille nimet ja suunnittelin liput. Mielikuvitusmaiden karttojen piirtäminen oli erityisen hauskaa. Näihin maihin oli sitten hyvä sijoittaa vaikkapa piirtämiensä sarjakuvien tapahtumia. Mietinkin usein, olinko ainut jolla oli tällainen harrastus.

Nyt, yli 20 vuotta myöhemmin, tietotekniikka on tuonut uuden aluevaltauksen myös mielikuvitusmaiden alueelle: Pico Miradorista on tarjolla kolme jatkuvasti päivittyvää webbikameran kuvaa. Näiden parissa voisi meditoida vaikka tunninkin.

Vastauksen kysymykseen “suunnittelikohan kukaan muu mielikuvitusvaltioita” sain tosin jo pelatessani ensimmäistä kertaa Civilizationia ja Simcityä.

    Jutussa “Mielikuvitusmaat” on yksi kommentti:

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.