Nopeasti helppoa rahaa

Sunnuntailametuksen kourissa syöttelin Googleen, mitä sattui. Haku “nopeasti helppoa rahaa” tuotti mm. tämän keskusteluhelmen, jossa jotkut neuvoista ovat vielä höntimpiä kuin toiset. Siitä vaan pankkiin, ei lainaa hakemaan tai kassaa ryöstämään, vaan myymään eurolla jonotuslippuja kiireisille.

91 thoughts on “Nopeasti helppoa rahaa

  1. Kävin Adbuxin sivuilla mut en uskaltanu ainakaan viel liittyä :) Miten ne maksut tulee “tilille” vai pelataanko siel luottokortilla?? Jostain PayPalista luin jostain sivustolta mut siinä pitää olla luottokortti jos haluu käteiseksi muuttaa maksut :( Onko kellään kokemuksia??

  2. Roopen kyselyä koskien abduxia..Annampa pari vastausta..

    Paypal tili on varmasti yksi ehdoton mikä kannattaa hommata..

    Maksun voit valita tilillesi joko 10€ 100€ tai 200€ välein, eli kun olet tienannut kyseisen summan se siirretään heti PayPal tilillesi. PayPal:issa luottokortti ei ole välttämätön, eli voit ostaa tililläsi olevilla rahoilla tavaroita eri sivuilta, jossa PayPal on hyväksytty maksuvälineeksi.

    Liittyä Adbuxiin voit tästä: http://adbux.org/?r=Stafar

    Joulua Odotellessa!

    -Tuomas

  3. Ensinnäkin: mistään sivulta ei saa mitää 100,000 kuukaudessa :D Mut jos haluaa taskun pohjalle rahaa, ja jaksaa pikku panostukella yrittää niin tästä linkistä kirjautumalla, ja bannereita painelemalla saapi muutaman sentin tai alle per banneri: http://adbux.org/?r=Stafar ja näinhän se menee, kun on kirjautunut kannattaa yrittää hommata muutama refeali siihen niin tuleepi sitten enempi, mutta aika hidastahan se on tätäkin kautta. Mutta jos pinna riittää niin siitä saattaa jonkin verran saadakkin…

  4. eikö teistä kukaan oo kuullu yuwiesta? :O
    se on paljon parempi kuin tommoset klikkaus viritelmät :D
    siellä saa rahaa tekemättä oikeen mitään. ei nyt rikastu mutta lisätienestiä kuitenkin :)
    tossa pieni esittelyvideo jonka jälkeen varmasti liityt :)
    liity tästä jos kiinnostaa:
    http://www.yuwie.com/yuwie.asp?r=585282&vid=

  5. oon ollu yuwiessa kuukauden, ja on tosi helppo sanoa että paikka erottuu selvästi edukseen, tapaa uusia ystäviä ympäri maailmaa, kirjoita blogia, lue toisten blogia tai katsele kuvia… JA SAA SIITÄ RAHAA??! kyllä. helppoa kuin mikä, eikä kirjautuminen maksa mitään… ja mitään mainoksia ei tarvitse lukea tai klikkailla saadakseen rahaa. tällä hetkellä yli 600000 tyytyväistä kayttäjää, rahat saat paypal tilille kun 5$ on tienattu ja se ei tosiaan ole kovin vaikeaa, shekilläkin toki rahat saa halutessaan, mutta minimi on silloin 20$ itse käytän paypal tiliä, koska saan sieltä helposti siirrettyä rahat pankkitilille, toimii ihan nordean ja sammon visa electroneilla ainakin.
    kokeile, se ei maksa mitään :)
    http://www.yuwienet.tk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *