Nopeasti helppoa rahaa

Sunnuntailametuksen kourissa syöttelin Googleen, mitä sattui. Haku “nopeasti helppoa rahaa” tuotti mm. tämän keskusteluhelmen, jossa jotkut neuvoista ovat vielä höntimpiä kuin toiset. Siitä vaan pankkiin, ei lainaa hakemaan tai kassaa ryöstämään, vaan myymään eurolla jonotuslippuja kiireisille.

91 thoughts on “Nopeasti helppoa rahaa

  1. Minun mielestäni internetistä voisi ansaita ilmaista rahaa.

  2. Minun mielestäni internetissä voi ansaita rahaa. Tai turha siitä on mielipidettä antaa, koska minä tiedän. kun katsot oheisen linkin, tiedät löydät monta vaihtoehtoa, joilla teen kohtuulliset tulot kuukausitasolla. Teen kyllä muutakin, mutta tämän ansiosta on viisipäiväisen päätyön voinut vähentää puoleen…

  3. HEI

    Ihan ok. Pitäsi lähteä mukaan.

    tere pena

  4. http://tienaapaljonrahaa.tripod.com/index.html
    Itse olen käyttänyt kyseisen linkin ohjelmaa ja hyväksi olen havainnut. Tai onhan näitä kaikkia bannerimainossysteemeitäkin tullut kokeiltua kerran jos toisenkin mutta ei ole tulokset olleet oikein luvatunlaisia. Tiedä sitten onko vika minussa vai muissa.

  5. Paras tapa hankkia netistä rahaa on tällä hetkellä e-bookit. Tämä perustuu 7 “kirjaosan” jälleenmyymiseen, jossa mennään ketjukirje periaatteella. Aloittamiseen tarvii 35e rahaa, internet yhteyden, sähköpostin ja hyvästi asennetta.

    Täytyy sanoa, että itse en uskonut siihen järjestelmään juuri ollenkaan. Päätin kuitenkin koittaa, että jos se vaikka toimisikin. Nyt puoli vuotta myöhemmin ja 700 000 euroa rikkaampana, voin sanoa, että järjestelmä todellakin toimii!! Niin ja rahan tuleminenhan ei toki ole vieläkään loppunut, vaan sitä tulee jatkuvalla syötöllä lisää. Yksi syy siihen on myös se, että minulla on 15 ihmistä töissä tekemässä tarvittavia toimenpiteitä, mainostamista.

    Jos joku on kiinnostunut tekemään rahaa ja paljon, niin alkuun lähtemis ohjeet saa sähköpostiosoitteesta money_channel@hotmail.com. Suosittelen!!

  6. AGLOCO™ | Omista internet

    Maksaako kukaan sinulle TV:n katselusta? Saatko rahaa kun luet sanomalehtiä? Entä kun surffaat netissä? Miksi et vaikka samalla kohtaat useita markkinointiviestejä käyttäessäsi ko. mediaa. Maksavathan ne yritykset maltaita siitä että juuri sinä näkisit heidän mainoksen.

    Nyt on olemassa myös yritys joka jakaa saamansa mainoseurot käyttäjilleen. Hanki LISÄTULOJA SURFFAAMALLA NETISSÄ!

    http://agloco-finland.awardspace.us/

    MIKSI LIITTYISIN?

    Agloco™ maksaa sinulle. Sinusta tulee omistajajäsen. Liittyminen on TÄYSIN ILMAISTA.

    MITÄ MINUN PITÄÄ TEHDÄ?

    Otat koneellesi pienen mainospalkin, joka näyttää mainoksia, n. 5 tuntia kuukaudessa.

    KUINKA SAISIN ENEMMÄN RAHAA?

    Pyydä mukaan perheenjäsenet (yli 18v) ja ystävät. Jos haluat enemmän, tee omat kotisivut tai blogi. Älä lähetä sähköpostia tuntemattomille.

    MITÄ JOS TULEN KATUMAPÄÄLLE MYÖHEMMIN?

    Voit erota ja irtisanoa jäsenyytesi milloin vain.

    Älkää ihmeessä jättäkö tilaisuutta käyttämättä, sillä AGLOCOn perustajat, perustivat jo 7 vuotta sitten palvelun AllAdvantage.com joka toimi silloin 18 kuukautta, mutta ehtivät silloinkin jakaa käyttäjilleen 120 000 000 miljoonaa dollaria. Nyt seitsemän vuoden jälkeen he ovat jälleen sorvin ääressä ja tuloksena AGLOCO. Ja maailmakin on valmiimpi tähän nyt, sillä yritykset panostavat yhä enemmän internetmainontaan. Yhtiö tullaan noteeraamaan Lontoon pörssissä myöhemmin. Taustalla on todelliset Internetin veteraanit.

    Lue lisää suomalaisesta käännösversiosta
    http://agloco-finland.awardspace.us/

  7. ehkäpä vaa kandee käydä joka päivä töis..

    rahat vie nopeet naiset ja hitaat hevoset.!

  8. Terve, ite olen huomannut tämän Adbuxin palvelun ihan toimivaksi, ei tarvitse ladata mitään kakkaa koneelle, senkus näpyttelee mainoksia. Jokaisesta saa hieman taskun pohjalle, tässä on linkki jos jotakuta kiinostaa liittyä:

    http://adbux.org/?r=Quddi

  9. Hei onko näissä ehdoissa jotain että et pääse tästä palvelusta eroon paitsi maksamalla tietyn summan ym.

    Jussi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *