Hassut tavat

Mutinoista ja jorinoista löytyi linkki Soneraplazan keskusteluun “Hassut tavat“. Siellä Ellit kertovat parisuhteensa oudoista tavoista ja tottumuksista. Jotkut eivät voi nukkua pussilakanan avoin osa kasvojen lähellä, toisilla taas miehen täytyy nukkua aina lähempänä ovea (jotta voi suojella kumppaniaan hyökkääjiltä). Muissakin perheissä siis käyttäydytään kuin lapset olisivat yksin kotona… ;-)

Aamuyön toinen linkkivinkki Merteniltä: Syyskuun 11. ja “terrorismin vastainen sota” tarjoaa runsaasti luettavaa kaikille salaliittoteorioiden ystäville. Sisältö on suomeksi runsaan kuvamateriaalin kera ja kirjoittaja myös vastaa kommentteihin ja osallistuu keskusteluun.

5 thoughts on “Hassut tavat

  1. Kyll meill ainakin min olen se joka nukkuu mahdollisimman nurkassa. Kertookohan tm nyt ett taistelen tunkeutujia vastaan selk sein vasten?

  2. Kyll mun ainakin tytyy tunnustaa, etten voi nukkua pussilakanan avoin osa naamaa kohti.. selitn sit tkkkammollani, koskaan ei tied, mit sieltkin voi kmpi naamalle.

  3. Miten kaikilla muilla on samoja hassuja tapoja, jotka MIN olen keksinyt?!? Tai kuka lie keksinyt, mutta meill on ainakin ruoan tasosta neen valittava lemmikkielin. Nkyy olevan monella muullakin. Selvsti salaliitto.

  4. Miten kaikilla muilla on samoja hassuja tapoja, jotka MIN olen keksinyt?!? Tai kuka lie keksinyt, mutta meill on ainakin ruoan tasosta neen valittava lemmikkielin. Nkyy olevan monella muullakin. Selvsti salaliitto.

  5. Meidn suhteessa outoa on ett mieheni haluaa aina nuolla korvaani ennen kun mennn nukkumaan, olen kyll tottunut siihen mutta yvieraamme eivt ymmrr… meidn suhteessa harrastetaan usein vieraita miehi… miehenikin kokeilee heit.. onko outoa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *