Hassut tavat

Kirjoittaja Sami, 6.11.2003

Mutinoista ja jorinoista löytyi linkki Soneraplazan keskusteluun “Hassut tavat“. Siellä Ellit kertovat parisuhteensa oudoista tavoista ja tottumuksista. Jotkut eivät voi nukkua pussilakanan avoin osa kasvojen lähellä, toisilla taas miehen täytyy nukkua aina lähempänä ovea (jotta voi suojella kumppaniaan hyökkääjiltä). Muissakin perheissä siis käyttäydytään kuin lapset olisivat yksin kotona… ;-)

Aamuyön toinen linkkivinkki Merteniltä: Syyskuun 11. ja “terrorismin vastainen sota” tarjoaa runsaasti luettavaa kaikille salaliittoteorioiden ystäville. Sisältö on suomeksi runsaan kuvamateriaalin kera ja kirjoittaja myös vastaa kommentteihin ja osallistuu keskusteluun.

  Jutussa “Hassut tavat” on 5 kommenttia:

  • rahi says:

   Kyllä meillä ainakin minä olen se joka nukkuu mahdollisimman nurkassa. Kertookohan tämä nyt että taistelen tunkeutujia vastaan selkä seinää vasten?

  • Minna says:

   Kyllä mun ainakin täytyy tunnustaa, etten voi nukkua pussilakanan avoin osa naamaa kohti.. selitän sitä ötökkäkammollani, koskaan ei tiedä, mitä sieltäkin voi kömpiä naamalle.

  • Hinku says:

   Miten kaikilla muilla on samoja hassuja tapoja, jotka MINÄ olen keksinyt?!? Tai kuka lie keksinyt, mutta meillä on ainakin ruoan tasosta ääneen valittava lemmikkieläin. Näkyy olevan monella muullakin. Selvästi salaliitto.

  • Hinku says:

   Miten kaikilla muilla on samoja hassuja tapoja, jotka MINÄ olen keksinyt?!? Tai kuka lie keksinyt, mutta meillä on ainakin ruoan tasosta ääneen valittava lemmikkieläin. Näkyy olevan monella muullakin. Selvästi salaliitto.

  • Erska says:

   Meidän suhteessa outoa on että mieheni haluaa aina nuolla korvaani ennen kun mennään nukkumaan, olen kyllä tottunut siihen mutta yövieraamme eivät ymmärrä… meidän suhteessa harrastetaan usein vieraita miehiä… miehenikin kokeilee heitä.. onko outoa?

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.