Käsi _______ kuljemme ______ autioon

Kasarimusavisa Ulkona on juuri sellainen syyspäivä jota odottaa kauhulla. Kilometrin paksuinen harmaa pilvimatto peittää auringon taakseen ja sisällä täytyy pitää keskipäivälläkin valoja. Eli siis täydellinen päivä käpertyä höyryävän kahvikupin ja läppärin kanssa sohvan nurkkaan lukemaan blogeja.

Sadepäivän ratoksi suosittelen kasarimusavisaa: keksi puuttuvat sanat laulujen sanoihin. Sen avulla pääset aikamatkalle paikkaan jossa MTV:ltä tulee hyvää musiikkia, tietokonepelit ladataan kasetilta ja laulut kertovat rakkaudesta sekä siitä kuinka vanhemmat eivät tajua. Kuvaa klikkaamalla pääset testaamaan omat taitosi.

Kukahan tekisi vastaavan kilpailun suomalaisista kappaleista? Vastaus otsikossa olevaan harjoitustehtävään on muuten “kädessä” ja “taloon”. Oliko joku joka ei tiennyt?

5 thoughts on “Käsi _______ kuljemme ______ autioon

  1. Mainio visailu, kiitos! Tosin eihn noita jenkkikappaleita kukaan tied, kun tll htht nkyi joku Sky Channel ja Radiosta tuli Jay Jay Leskisen Coca-Cola Eurochart. Sain, huom. lunttaamisesta pidttytyen, 63 pojoa, yllttvn ok silti. Moni sananen ji rsyttvsti pyrimn mieleen ja oli pakko tsekata jlkeenpin.

  2. Potutti suuresti kun en tajunnut Bananaramaa tai George Miihkalia kuin vasta jlkeenpin. ARGH!

  3. muuten ehk tuo suomalainen on samanlainen, paitsi jos ei ole elissn kuunnellut Juicea niin ei kyll tied puoliakaan kappaleita, ainakin minulle tulleista kappaleista about 2/3 oli Juicen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *