Käsi _______ kuljemme ______ autioon

Kirjoittaja Sami, 2.11.2003

Kasarimusavisa Ulkona on juuri sellainen syyspäivä jota odottaa kauhulla. Kilometrin paksuinen harmaa pilvimatto peittää auringon taakseen ja sisällä täytyy pitää keskipäivälläkin valoja. Eli siis täydellinen päivä käpertyä höyryävän kahvikupin ja läppärin kanssa sohvan nurkkaan lukemaan blogeja.

Sadepäivän ratoksi suosittelen kasarimusavisaa: keksi puuttuvat sanat laulujen sanoihin. Sen avulla pääset aikamatkalle paikkaan jossa MTV:ltä tulee hyvää musiikkia, tietokonepelit ladataan kasetilta ja laulut kertovat rakkaudesta sekä siitä kuinka vanhemmat eivät tajua. Kuvaa klikkaamalla pääset testaamaan omat taitosi.

Kukahan tekisi vastaavan kilpailun suomalaisista kappaleista? Vastaus otsikossa olevaan harjoitustehtävään on muuten “kädessä” ja “taloon”. Oliko joku joka ei tiennyt?

  Jutussa “Käsi _______ kuljemme ______ autioon” on 5 kommenttia:

  • hinku says:

   Mainio visailu, kiitos! Tosin eihän noita jenkkikappaleita kukaan tiedä, kun täällä häthätää näkyi joku Sky Channel ja Radiosta tuli Jay Jay Leskisen Coca-Cola Eurochart. Sain, huom. lunttaamisesta pidättäytyen, 63 pojoa, yllättävän ok silti. Moni sananen jäi ärsyttävästi pyörimään mieleen ja oli pakko tsekata jälkeenpäin.

  • Timo says:

   Hah! 12,5 pistettä. Heikosti oli kasarihitit hallussa.

  • Hinku says:

   Potutti suuresti kun en tajunnut Bananaramaa tai George Miihkalia kuin vasta jälkeenpäin. ARGH!

  • Anonyymi says:

   Osoitteessa http://www.lintukoto.net/testit/musavisa/ on kai jotain vastaavanlaista tarjolla suomeksi…

  • Ilona says:

   muuten ehkä tuo suomalainen on samanlainen, paitsi jos ei ole eläissään kuunnellut Juicea niin ei kyllä tiedä puoliakaan kappaleita, ainakin minulle tulleista kappaleista about 2/3 oli Juicen.

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.