Käsi _______ kuljemme ______ autioon

Kasarimusavisa Ulkona on juuri sellainen syyspäivä jota odottaa kauhulla. Kilometrin paksuinen harmaa pilvimatto peittää auringon taakseen ja sisällä täytyy pitää keskipäivälläkin valoja. Eli siis täydellinen päivä käpertyä höyryävän kahvikupin ja läppärin kanssa sohvan nurkkaan lukemaan blogeja.

Sadepäivän ratoksi suosittelen kasarimusavisaa: keksi puuttuvat sanat laulujen sanoihin. Sen avulla pääset aikamatkalle paikkaan jossa MTV:ltä tulee hyvää musiikkia, tietokonepelit ladataan kasetilta ja laulut kertovat rakkaudesta sekä siitä kuinka vanhemmat eivät tajua. Kuvaa klikkaamalla pääset testaamaan omat taitosi.

Kukahan tekisi vastaavan kilpailun suomalaisista kappaleista? Vastaus otsikossa olevaan harjoitustehtävään on muuten “kädessä” ja “taloon”. Oliko joku joka ei tiennyt?

5 thoughts on “Käsi _______ kuljemme ______ autioon

  1. Mainio visailu, kiitos! Tosin eihän noita jenkkikappaleita kukaan tiedä, kun täällä häthätää näkyi joku Sky Channel ja Radiosta tuli Jay Jay Leskisen Coca-Cola Eurochart. Sain, huom. lunttaamisesta pidättäytyen, 63 pojoa, yllättävän ok silti. Moni sananen jäi ärsyttävästi pyörimään mieleen ja oli pakko tsekata jälkeenpäin.

  2. Potutti suuresti kun en tajunnut Bananaramaa tai George Miihkalia kuin vasta jälkeenpäin. ARGH!

  3. muuten ehkä tuo suomalainen on samanlainen, paitsi jos ei ole eläissään kuunnellut Juicea niin ei kyllä tiedä puoliakaan kappaleita, ainakin minulle tulleista kappaleista about 2/3 oli Juicen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *