Omakehua

Kirjoittaja Sami, 24.10.2003

Kirjan kirjoittamiseen liittyy aikamoisen vaivannäön lisäksi myös joukko hyviä kokemuksia. Oli tosi hienoa löytää ensimmäisen kerran oma nimensä kirjaston tietokannasta ja käydä bongaamassa työnsä tulos kirjakaupan hyllystä. Maltoin sentään olla järjestämättä spontaania signeeraustilaisuutta. Tänään on taas yksi etappi elämässä ohitettu: löysin oman nimeni Amazon.comista! Olen siellä tosin vasta osana suurempaa kirjoittajajoukkoa (kirja oli siis Professional Mobile Technologies), mutta ehkäpä vielä joskus näyn siellä myös ikiomalla kirjallani.

  Jutussa “Omakehua” on 3 kommenttia:

  • Cs says:

   Kuinka muuten tuollaisen teoksen koordinoiminen onnistuu jos siinä on noinkin monta tekijää?

  • samik says:

   Kukin kirjoittaja kirjoitti oman lukunsa, joka oli aika lailla muista riippumaton. Kyseessä on siis kokoelmateos. Minulla oli aiheena WAP2/XHTML.

  • ner says:

   kateeksi käy…

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.