Uutistenlukija menee eläkkeelle

Kirjoittaja Sami, 15.10.2003

Arvi lukee tänä iltana uutisia viimeistä kertaa. Muistakaa kaikki nauliutua telkkarin ääreen illan pääuutislähetyksen aikana. Voi kun olisi jotain hyviä uutisia luettavana! Kuvagalleriasta löytyy lisämateriaalia henkilöpalvontaa varten.

  Jutussa “Uutistenlukija menee eläkkeelle” on 2 kommenttia:

  • rahi says:

   Iso käsi Arville. Jotenkin on tottunut jo Arvin ääneen ja artikulointiin.

   Taas uusi sivu käännetään suomalaisen median kirjoissa.

  • mab says:

   Arto Nurmi näyttää päivä päivältä enemmän Arvi Lindiltä. Niin, ja tälle ykkösen naispuoliselle uutiskonkarillekin on jo löydetty nuorempi näköispainos. Ei tule turhaa muutosvastarintaa kansan syvistä riveistä.

   # mab

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.