Hyv tyt, jatka nin!

Milt tuntuisi saada ern kauniina pivn puhelinsoitto jossa kerrotaan ett sinulle on mynnetty puolen miljoonan dollarin apuraha, kytettvksi ihan mihin tarkoitukseen haluat? MacArthur Fellows Program jakaa vuosittain joukon tllaisia stipendej luoville yksilille, tarkoituksena taata ett he voivat jatkaa hyv tytn tulevaisuudessakin.

Apurahoja ei voi hakea eik ehdokkaille edes kerrota ett he ovat kilpailussa mukana. Ehdokasvalinta, arviointi ja lopullinen valinta ovat tarkkoja mutta ehdottoman salaisia. Apuraha tulee aina saajalleen ylltyksen. MacArthurin sti luottaa siihen, ett apurahan voittaja tiet itse parhaiten mit tehd rahoillaan, joten mitn raportointia ei tarvita. Mys ehdokasvalinnalla ei ole rajoituksia: voittajien tytyy vain olla luovia ja hyvi siin mit he tekevt.

Kuulostaa ihan 50-luvun Hollywood-leffalta, mutta taitaa tuo totta olla. Vau. [via gene via /.]

One thought on “Hyv tyt, jatka nin!

  1. Hei siell stiss! Pinserikin voisi kytt jonkin verran apurahaa… :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *