Missä olit kun valot pysyivät edes hetken päällä?

Kirjoittaja Sami, 28.9.2003

Kun sähköt pätkivät ensin Pohjois-Amerikassa ja sitten Helsingissä, vaikutti se lähinnä hassulta yhteensattumalta. Mutta kun sen jälkeen virrat ovat katkeilleet myös Lontoossa, Etelä-Ruotsissa ja tänään pimentyi koko Italian valtio, alkaa Salaisten kansioden herkistämä mieli kysellä jo että mistä oikein on kysymys. Terroristien kenraaliharjoitus maailmanvalloitusta varten? Ylikuormitetut ja kuluneet verkot alkavat sanoa sopimustaan irti? Vai ilmiö, jossa jostain asiasta kiinnostuttuaan alkaa nähdä sitä kaikkialla? Meilläkin kelloradion numerot vilkuttivat eräänä aamuna nollaa. Iik.

    Jutussa “Missä olit kun valot pysyivät edes hetken päällä?” on 2 kommenttia:

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.