Parkkirohmuille ansionsa mukaan

Kyvtk ryhket parkkeeraajat hermoille? Ja alkaako keskisormea nyttvn mikkihiirimonisteen ltkiminen tuulilasiin jo turhauttaa? Uusi tapa kostaa muiden tielle parkkeeranneelle valoplle on napata kuva ja lhett se Parkkiruutu EVVK:kiin.

Ja kaikille tuohtuneille kitker kommenttia miettiville tiedoksi ett min en edes yrit esitt taitavaa parkkeeraajaa. On hyvinkin mahdollista ett jonain pivn ruudussa vinottain ja poikittain seisovan auton valokuva esittkin omaa pirssini ;-) Mutta kommentin saa silti toki lhett.

5 thoughts on “Parkkirohmuille ansionsa mukaan

 1. Katselin nit jo aiemmin, ja onhan noista osa tosi trkeit. Jotkut menevt kuitenkin jo pilkunn****miseksi.

  Jos auto on esim. pyskityn parkkipaikan reunimmaiseen ruutuun, ja rengas on viivalla, so what? Ei mikn kaunis pyskinti, mutta suomalaisten parkkiruutujen kokoa katsottaessa ihan jrkipyskinti. Ei haittaa ketn, ja vieress pyskivlle on enemmn tilaa.

  Mys puolityhjill parkkipaikoilla otetut “virhepyskintikuvat” ja yleistapahtumiin liittyvt nurmikollepyskintikuvat oudoksuttivat.

  En min ainakaan suostuisi pyytelemn keltn anteeksi puskapyskintini Helsingin keskustassa loppuunmyydyn stadionkonsertin aikana.

 2. Mainitsin irciss, ett Korpilahden R-kioskin edustalta voisi saada hyvi kuvia tuonne; monet kun ajavat autonsa suoraan oven eteen. Ja onhan siell nhtvill yksi kuva Korpilahden S-marketin edustalta.

 3. Joo, onhan tuolla aika suorituksia osassa kuvia. Siell on yksi kuva Jyvskyln Etujtin pihasta, jossa autot ovat aika ryhkesti invapaikoilla. Toinen vakipaikka on viereinen keltaisella rajattu alue, johon viimeksi tnn oli auto ajettu. Mys kesll joku autoilija siihen tyytyvisen ajoi; teki mieli menn sanomaan ett “hyv rouva, ettek ne ett tm paikka pit jttt tyhjksi?” mutta katsottiin sitten vain sivusta ja sytiin jtel.

 4. Kamuni kertoi naapuristaan, joka omien sanojensa mukaan _tietenkin_ aina parkkeeraa invapaikalle. Ai miksi? No ettei tulisi naarmuja autoon. Grrrrrrrrrrrr….

 5. Parkkiruutu.evvk.com on suljettu tietosuojavaltuutetun vaatimuksesta.

  Tmn kaikki varmaan tiesivtkin, viimeistn sivuille yritettyn. Nyt vltytte turhalta yritykselt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *