Parkkirohmuille ansionsa mukaan

Käyvätkö röyhkeät parkkeeraajat hermoille? Ja alkaako keskisormea näyttävän mikkihiirimonisteen lätkiminen tuulilasiin jo turhauttaa? Uusi tapa kostaa muiden tielle parkkeeranneelle valopäälle on napata kuva ja lähettää se Parkkiruutu EVVK:kiin.

Ja kaikille tuohtuneille kitkerää kommenttia miettiville tiedoksi että minä en edes yritä esittää taitavaa parkkeeraajaa. On hyvinkin mahdollista että jonain päivänä ruudussa vinottain ja poikittain seisovan auton valokuva esittääkin omaa pirssiäni ;-) Mutta kommentin saa silti toki lähettää.

5 thoughts on “Parkkirohmuille ansionsa mukaan

 1. Katselin näitä jo aiemmin, ja onhan noista osa tosi törkeitä. Jotkut menevät kuitenkin jo pilkunn****miseksi.

  Jos auto on esim. pysäköitynä parkkipaikan reunimmaiseen ruutuun, ja rengas on viivalla, so what? Ei mikään kaunis pysäköinti, mutta suomalaisten parkkiruutujen kokoa katsottaessa ihan järkipysäköinti. Ei haittaa ketään, ja vieressä pysäköivälle on enemmän tilaa.

  Myös puolityhjillä parkkipaikoilla otetut “virhepysäköintikuvat” ja yleisötapahtumiin liittyvät nurmikollepysäköintikuvat oudoksuttivat.

  En minä ainakaan suostuisi pyytelemään keltään anteeksi puskapysäköintiäni Helsingin keskustassa loppuunmyydyn stadionkonsertin aikana.

 2. Mainitsin ircissä, että Korpilahden R-kioskin edustalta voisi saada hyviä kuvia tuonne; monet kun ajavat autonsa suoraan oven eteen. Ja onhan siellä nähtävillä yksi kuva Korpilahden S-marketin edustalta.

 3. Joo, onhan tuolla aika suorituksia osassa kuvia. Siellä on yksi kuva Jyväskylän Etujätin pihasta, jossa autot ovat aika röyhkeästi invapaikoilla. Toinen vakipaikka on viereinen keltaisella rajattu alue, johon viimeksi tänään oli auto ajettu. Myös kesällä joku autoilija siihen tyytyväisenä ajoi; teki mieli mennä sanomaan että “hyvä rouva, ettekö näe että tämä paikka pitää jättäät tyhjäksi?” mutta katsottiin sitten vain sivusta ja syötiin jäätelöä.

 4. Kamuni kertoi naapuristaan, joka omien sanojensa mukaan _tietenkin_ aina parkkeeraa invapaikalle. Ai miksi? No ettei tulisi naarmuja autoon. Grrrrrrrrrrrr….

 5. Parkkiruutu.evvk.com on suljettu tietosuojavaltuutetun vaatimuksesta.

  Tämän kaikki varmaan tiesivätkin, viimeistään sivuille yritettyään. Nyt vältytte turhalta yritykseltä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *