15 thoughts on “Käy näissä

 1. Itselläni ei yhtään, nada, zero, mutta vaimollani neljä. Minä tutisen tietokoneen ääressä ja haaveilen kaukaisista paikoista ja odotan vaimoni kertovan kuulumisia mystisistä maista..

 2. Pyöreä nolla! Jos yhteen noista pääsisi tässä ja nyt lähtemään jonkun sponsoroimana, niin valitsisin Islannin.

 3. Olen käynyt vain yhdessä noista (Pariisi) ja siellä tosin kahdesti. Tahtoo Himalajan vuorille ja Kiinan muurille ja ja ja…

 4. Yhdellä paremmaksi kuin Sami, eli 6. Ehdottomat suosikit Barcelona ja Bali, joista Bali ei taida pommi-iskujen jälkeen olla enää entisensä… :(

 5. tuo ohjelma taisikin tulla eilen telkkarista. sattumalta huomasin eikä vaan voinut nousta sohvalta sitten.

  ja en muuten ole missään noista käynyt :'(

 6. Joo tuohan tosiaan tuli eilen telkkarista. Yhdessäkään en ole käynyt mutta vaikka Grand Canyonissa, Angel putouksilla ja kiinan siinä kiviarmeijaluolassa olisi kiva käydä… (ja sit olis kiva päästä kuuhun)

 7. Ainoastaan kolme… eikä yhtään edes top tenistä: Venetsia, Pariisi ja Barcelona.

  Vielähän tuota ehtii. Mutta miksei listalta löydy pohjolan helmeä, Kouvolaa?

 8. Onpa lista…muutamia paikkoja, joiden nyt ei ihan top-50:iin olettaisi kuuluvan. Mutta 15:een noista olen ehtinyt ja lopuista ainakin 25 olisi ihan kiva nähdä. Mut voin elää täyttä elämää näkemättäkin! :)

 9. Yhdeksän käytynä ja eiköhän noita must-see paikkoja tule käytyä bongaamassa. Florida kolmantena herättää HIEMAN epäilyksiä kohdeyleisöstä. :D

 10. 6 käyty; Great Barrier Reef (suosittelen ehdottomasti, kaunista), Sydney (no joo… itse vaihtaisin tuolla listalla Sydneyn kyllä Melbourneen..), New York, Bercelona, Pariisi ja pikaisesti Hong Kong. Seuraava matka tule ehdottomasti suuntautuun takaisin tuonne eteläiselle pallonpuoliskolle..

 11. Pyöreä nolla. Mutta minäpä olen käynyt meillä kotona. Ja katsellut takon savupiippua elokuun ja syyskuun välisenä aamuyönä. Moniko maailmanmatkaaja on kiertänyt Suoramanjärven? Päijänteen viimeiset lossit loppusyksyisenä lauantaina, siinäpä kokemus!

 12. Mulla oli 11.

  Haluaisin nähdä suurimman osan lopuista ja olisi mulla muutamia ehdotuksia kyllä korvaamaan esim. jo aikaisemmin dissattu Florida (jossa on kyllä puolensa).

  Missä oli Lappi? Missä oli Tampere?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *