Tekniikkaa vaihteeksi

Ylläpidosta päivää! Päivän pamaus muuttui jälleen hieman. Yleisön pyynnöstä lisäsin nyt listan alkuun linkin, josta tilatun blogin voi poistaa listalta. Nyt on siis aikaisempaa helpompaa lopettaa blogin tilaaminen, mutta samalla se ehkä rohkaisee myös tilaamaan tilalle jotain tuoretta luettavaa. Ehkäpä tämä tuo top-listalle kaivattua eloa :-) Jäin miettimään, tekevätkö rastit listasta sekavamman näköisen. Kommentteja kaivataan…

Sitten poikkeuksellisesti henkilökohtainen viesti: Etsin.orgin ylläpito on lähettänyt postia siitä, että blogilista ei huomaa Etsimen päivityksiä eikä posteihinkaan vastata. Etsin: ette ole boikotissa, olemme vastanneet viesteihinne monesti mutta ne näyttävät katoavan jonnekin matkalla. Liekö sama vika, joka saa Pinserin näkemään jatkuvasti kuukauden vanhan version sivustanne. Etsimen sivuilla on näemmä saatu salapoliisintyöllä jotain vinkkejä asiasta – valitettavasti Pinserin käyttämä DNS on Nebulan hallinnoima, joten me emme voi sille mitään.

11 thoughts on “Tekniikkaa vaihteeksi

 1. Kiitokset Samille vastauksesta.

  Ei voi kyllä muuta sanoa, kuin että jopas on ihmeellistä tämä aateekoon ja intternetin maailma. :) Toivotaan, että joku joskus jossain päin maailmaa tietää, mitä tälle pitäisi tehdä, painaa oikeaa nappulaa/vääntää oikeasta vivusta ja pim: “on kaikki niin kuin ennenkin”. :)

  Noh, käykää kuitenkin vierailulla, sillä vaikka blogilistan perusteella näin voisi päätellä, Etsin.org ei vietä hiljaiseloa. Päinvastoin – uusia blogimerkintöjä tulee lähes joka päivä.

 2. “Jäin miettimään, tekevätkö rastit listasta sekavamman näköisen. Kommentteja kaivataan…”

  Ei tee sekavaksi. Hyvä lisäys jälleen kerran. Myös top-listan hiljattainen selkeytys oli hieno homma. Kiitokset!

 3. No minä vähän ihmettelinkin, että miksi TuoToissa “Seuraamani blogit” -sivupalkkiin ilmestyi kasa rasteja. Vartin koodaus MS-DOS-ikkunassa telnetillä ja emacsilla korjasi ongelman :-)

 4. Juhan kannattaisi toki käyttää blogilistan juuri tähän tarkoitukseen tehtyjä web serviceitä :) Vilkaisepa blogilista-sivuilta löytyvää FAQ:ta.

 5. No kappas kehveliä. Hassuinta oli, että muotoilusoftani rutisteli Pinserin raw-listan laakista oikein, kun korjasi pelkän urlin.
  -Juha

 6. tietääkö joku miten voi tehdä oman kotisivun oon koittanut mun yhellä kaverilla on kotisivu mutta se ei muista miten se on sen tehny

 7. tietääkö joku miten voi tehdä oman kotisivun oon koittanut mun yhellä kaverilla on kotisivu mutta se ei muista miten se on sen tehny
  voiko joku lähettää tietoja mun sähköpostiin
  se on panujippii.fi@jippii.fi

 8. voisiko joku kertoa miten voin tehdä omat kotisivut suomenkielellä kertoa.. toho mun mailiini.. kiitos etukäteen.. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *