Tapaamista tiedossa

Nyt tukka jakaukselle ja kaapista parhaat kretongit niskaan: suomalainen blogimaailma saa arvovieraita Yhdysvalloista asti. Eli, helsinkiläisessä SaunaBarissa järjestetään keskiviikko-iltana klo 20.30 blogitapaaminen, jossa on mukana myös Suomessa vierailulla oleva Justin Hall. Wikiin on perustettu sivu lisätietoja ja ilmoittautumisia varten (ja saa sinne mennä ilmoittautumattakin).

Alunperin tapaaminen oli tarkoitus järjestää jo viime perjantaina, mutta Pohjois-Amerikan itärannikon sähkökatkos sattui Justinin kannalta ikävään aikaan ja hän jäi loukkuun lentokentälle. Tarina hikisestä yöstä lentokentällä on mielenkiintoista luettavaa.

Pinserin väki viettää iltaansa 170 kilometriä liian pohjoisessa, joten jätämme tämän tapaamisen väliin. Paikalle lähtijät, viekääpä kuitenkin terveisiä.

One thought on “Tapaamista tiedossa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *