Tilausasiaa

Blogeja tulee lisää ja listat pitenevät. Uusi hienompi blogilista valmistuu edelleen hiljalleen, mutta sitä odottaessa ja maistiaisena uudesta Päivän pamaus uudistui hieman. Blogien lisääminen ja poistaminen seurattavien listoilta on nyt helppoakin helpompaa. Löydät lisäohjeita seuraamalla Päivän pamauksessa ruudulle ilmestyviä ohjeita.

Tämän ansiosta myös top-listalla lienee odotettavissa entistä vilkkaampaa liikehdintää. Lisäyksien myötä nyt tuli mahdolliseksi myös lisäämistoiminnon tekeminen omaan blogiin, tyyliin “Lisää minut omaan pamaukseesi klikkaamalla tästä”. Jos haluat tietää miten, lue lisää…

Lisäystoiminto tehdään tekemällä linkki seuraavanlaiseen osoitteeseen:

https://www.pinseri.com/bloglist/tilaaminut.cgi
?id=id-numero&b=url

Blogin id-numero tulee Pinserin tietokannasta. Oman blogisi id-numeron selvität helpoiten top-listalta. Katso rivin lopussa olevaa bloginaapurustosivulle johtavaa linkkiä. Sen osoitteen lopusta löytyy blogin id-numero.

Osoitteessa oleva url kertoo, mihin käyttäjä siirretään lisäämisen jälkeen. Voit laittaa siihen esimerkiksi kiitossivun osoitteen tai blogisi etusivun osoitteen. Näppärät ohjelmoijat voivat URL-koodata osoitteessa olevat erikoismerkit ihan vain varmuuden vuoksi.

Ohjelma kysyy itse Päivän pamauksen tunnuksen. Mutta jos olet saanut sen jostain selville (esimerkiksi viittauksista), voit laittaa sen muuttujaan u.

Linkki voisi näyttää siis tältä:

https://www.pinseri.com/bloglist/tilaaminut.cgi
?id=31&b=http%3A%2F%2Fwww%2Epinseri%2Ecom%2F

4 thoughts on “Tilausasiaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *