Käyrät kertovat

Olen ollut huomaavinani että jotkut seuraavat blogien liikkumista top-listalla ihan kuin musiikkilistoja konsanaan. Okko teki ohjelman, joka tuo ihan uuden näkökulman sijoitusten analysointiin. Blogitilastot piirtää sijoituskäyrän haluamastasi blogista. Voit myös vertailla useampaa blogia keskenään. Hieno!

Nyt voidaan nähdä graafisesti vaikkapa Asento!-blogin ilmiömäinen nousu kärkisijoille, Käytöskukan kirjoitustauon päättyminen ja nousu takaisin kärkeen tai Maalaisen kärkkyminen Kevätsipulikukkien kannoilla.

3 thoughts on “Käyrät kertovat

  1. Oho. Hieno homma :) On kyll pirun paljon kuvaavampi kuin nykyinen toplista, enhn m nyt hiljentymisestni johtuen kauheasti sitten vuoden alusta ole tippunutkaan loppujen lopuksi :)

  2. Huokaus. Taas on kirjoitustauko kestnyt niin kauan, ett kiitn onneani etten ikin ole obsessoitunut top-listasta! Hieno kumminkin tuo graafinen systeemi. Jengi on taas aktivoitunut tekemn jos jonkinmoista kilkett blogilistan kylkeen.
    Nimimerkki: hiki pss kestenttiin lukeva

  3. Huh. Pikkasen kyll sikhdin, kun nin kyseisen kppyrn. Ihmettelen kyll kovasti miten sisllllisesti melko keskinkertainen blogimme on noussut noinkin korkealle noin nopeasti. Johtuukohan tm siit ett noin 80% suomalaisista miehist viett vkisinkin vhintn puoli vuotta elmstn kyseisiss hommissa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *