Käyrät kertovat

Olen ollut huomaavinani että jotkut seuraavat blogien liikkumista top-listalla ihan kuin musiikkilistoja konsanaan. Okko teki ohjelman, joka tuo ihan uuden näkökulman sijoitusten analysointiin. Blogitilastot piirtää sijoituskäyrän haluamastasi blogista. Voit myös vertailla useampaa blogia keskenään. Hieno!

Nyt voidaan nähdä graafisesti vaikkapa Asento!-blogin ilmiömäinen nousu kärkisijoille, Käytöskukan kirjoitustauon päättyminen ja nousu takaisin kärkeen tai Maalaisen kärkkyminen Kevätsipulikukkien kannoilla.

3 thoughts on “Käyrät kertovat

  1. Oho. Hieno homma :) On kyllä pirun paljon kuvaavampi kuin nykyinen toplista, enhän mä nyt hiljentymisestäni johtuen kauheasti sitten vuoden alusta ole tippunutkaan loppujen lopuksi :)

  2. Huokaus. Taas on kirjoitustauko kestänyt niin kauan, että kiitän onneani etten ikinä ole obsessoitunut top-listasta! Hieno kumminkin tuo graafinen systeemi. Jengi on taas aktivoitunut tekemään jos jonkinmoista kilkettä blogilistan kylkeen.
    Nimimerkki: hiki päässä kesätenttiin lukeva

  3. Huh. Pikkasen kyllä säikähdin, kun näin kyseisen käppyrän. Ihmettelen kyllä kovasti miten sisällöllisesti melko keskinkertainen blogimme on noussut noinkin korkealle noin nopeasti. Johtuukohan tämä siitä että noin 80% suomalaisista miehistä viettää väkisinkin vähintään puoli vuotta elämästään kyseisissä hommissa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *