Sumppi-TV

Jokin aika sitten valittelin, kuinka en päässyt koskaan katsomaan Moon-TV:tä. No, eipä hätää, tänä yönä näytölleni tuli jotain kerrassaan uudenlaista: Sumppi-TV.

Kuten aiemmin kerroin, web-kamerat ovat kokemassa uutta nousua. Sumppikin on hankkinut kotistudioonsa Applen uuden iSightin. Ja tokihan sille piti keksiä käyttöä – otetaan kuvaa ja lähetetään sitä videostreamina verkkoon, miksataan mukaan selostusta ja taustamusiikkia. Ja niin syntyi uusi televisioasema verkkoon.

Sisältö on tällä hetkellä tasaisen varmaa yö-chat-laatua, mutta odotan innolla tulevaisuuden ohjelmia. Esimerkiksi Sumppi-TV:n blogikatsaus vaikuttaa hyvin mielenkiintoiselta.

Ja koska kyseessä on uuden ajan interaktiivinen televisiolähetys, lähetys oli personoitu jokaiselle viidelle katsojalleen interaktiivisen ircissä toimivan paluukanavan kautta. :-)

5 thoughts on “Sumppi-TV

 1. Noin, ensimminen kaksituntinen SumppiTV on ohi, tilastot kertovat ett katselijoita ehti olla enimmilln 15 henke ja kokonaisuutena dataa lhti maailmalle hieman yli 950 megaa.

  Sisltn ensimmisell kerralla oli lhinn katsojien parjausta, solvausta ja yleisesti kaltoin kohtelua, mink lisksi ehdin pit blogikatsausta, puhelintoivekonserttia “tmn riffin halusin kuulla” sek esitt epvireist karaokea Anssi Kelan tahtiin. Ainiin, ja tietysti lukea Demi.fi:n forumeilta parhaita paloja Aavikkoa taustalla.

  Turhaa? Joo.

  Hauskaa? Ehdottomasti. Ainakin tekijlle ;)

  Sumppi

 2. Jaa-a, hyv kysymys :)

  Tarkoitus olisi rakentaa kyprn kiinnitettv setti, voisi tehd livereportaaseja wlan-kantaman sisll (joka ehk joskus laajenee tuohon puistoon). Ehk.

  Jos joskus tulee toinen lhetys, Pinseri kertonee ;)

  Sumppi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *