Sumppi-TV

Jokin aika sitten valittelin, kuinka en päässyt koskaan katsomaan Moon-TV:tä. No, eipä hätää, tänä yönä näytölleni tuli jotain kerrassaan uudenlaista: Sumppi-TV.

Kuten aiemmin kerroin, web-kamerat ovat kokemassa uutta nousua. Sumppikin on hankkinut kotistudioonsa Applen uuden iSightin. Ja tokihan sille piti keksiä käyttöä – otetaan kuvaa ja lähetetään sitä videostreamina verkkoon, miksataan mukaan selostusta ja taustamusiikkia. Ja niin syntyi uusi televisioasema verkkoon.

Sisältö on tällä hetkellä tasaisen varmaa yö-chat-laatua, mutta odotan innolla tulevaisuuden ohjelmia. Esimerkiksi Sumppi-TV:n blogikatsaus vaikuttaa hyvin mielenkiintoiselta.

Ja koska kyseessä on uuden ajan interaktiivinen televisiolähetys, lähetys oli personoitu jokaiselle viidelle katsojalleen interaktiivisen ircissä toimivan paluukanavan kautta. :-)

5 thoughts on “Sumppi-TV

 1. Noin, ensimmäinen kaksituntinen SumppiTV on ohi, tilastot kertovat että katselijoita ehti olla enimmillään 15 henkeä ja kokonaisuutena dataa lähti maailmalle hieman yli 950 megaa.

  Sisältönä ensimmäisellä kerralla oli lähinnä katsojien parjausta, solvausta ja yleisesti kaltoin kohtelua, minkä lisäksi ehdin pitää blogikatsausta, puhelintoivekonserttia “tämän riffin halusin kuulla” sekä esittää epävireistä karaokea Anssi Kelan tahtiin. Ainiin, ja tietysti lukea Demi.fi:n forumeilta parhaita paloja Aavikkoa taustalla.

  Turhaa? Joo.

  Hauskaa? Ehdottomasti. Ainakin tekijälle ;)

  Sumppi

 2. Jaa-a, hyvä kysymys :)

  Tarkoitus olisi rakentaa kypärään kiinnitettävä setti, voisi tehdä livereportaaseja wlan-kantaman sisällä (joka ehkä joskus laajenee tuohon puistoon). Ehkä.

  Jos joskus tulee toinen lähetys, Pinseri kertonee ;)

  Sumppi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *