Kännykkä suojaa hyttysiltäkin

Etelä-Korealainen firma kaupittelee kännykän soittoääntä joka pelottaa hyttyset pois. Hinta on aika kova, yli kaksi euroa, eikä ääntä edes pysty kuulemaan omin korvin. Mutta jos se toimii, on tuo ääni kyllä joka sentin arvoinen. Haloo soittoäänikauppiaat, koska tuon voi tilata täällä Suomessa?

Thaimaasta voi imuroida Windows-ohjelman, joka oletettavasti tekee saman asian – sivulla olevasta tekstistä on vain näin kielitaidottomana hankala saada selvää.

Ja sitten huonot uutiset: ääneen perustuvat hyttystenkarkottimet ovat humpuukia. Näin väittää ainakin Straight Dopen Cecil (amerikkalaisten vastine Hesarin Kirstille ja Torstille). Ei heitetä sitä Ohvia vielä siis menemään.

One thought on “Kännykkä suojaa hyttysiltäkin

  1. Heh. Olis se melkoinen knnykk, joka pystyisi tuottamaan kuuloalueen ulkopuolella olevia ni. Eik windows-ohjelma tuossa paljon paremmin toimi — paitsi jos omistaa 96kHz nikortin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *