Wikisanakirja

Kirjoittaja Sami, 26.6.2003

Wikipediasta, wikin avulla toteutettavasta tietosanakirjasta olen hehkuttanut jo ennenkin.

Mutta tänään törmäsin toiseenkin mielenkiintoiseen projektiin: Wiktionaryyn, jonka tarkoituksena on koota maailman kaikkien kielten sanakirja. Nyt on taas tilaisuus tehdä vähän yhteisen hyvän eteen: käy kääntämässä pari sanaa suomenkielelle. Ettekös te kaikki jo osaa käyttää wikiä kuin vanhat tekijät? :-)

Ja jos joku on sitä mieltä, että tietosanakirja johon kuka tahansa voi kirjoittaa on yhtä tyhjän kanssa, on hänellekin tehty jotain kivaa: Nupedia on yhteisöllisesti tehtävä julkinen tietosanakirja, jossa kunkin julkaistavan artikkelin tarkistaa ennen julkaisemista yksi tai useampia alan asiantuntijoita.

Oletteko muuten huomanneet, että BlogiWikiinkin on alkanut kasvaa uusia tietolähteitä: Pop-kulttuurin Wiki käsittelee meitä ympäröivää populäärikulttuuria.

Ei vielä kommentteja

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä juttua. Ehkä sinä voisit kirjoittaa ensimmäisen kommentin?

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.