Älä säädä sellaista mikä toimii

Blogsharesin uutuudenviehätys alkaa hiljalleen haihtua, enkä nykyään jaksa käydä hoitamassa osakesalkkuani kuin ehkä kerran viikossa. Viime aikoina olen huomannut että mitä harvemmin käyn osakekaupoilla, sitä nopeammin salkkuni arvo kasvaa. Liki parin viikon pelitauko onkin tehnyt minusta Blogshares-miljonäärin.

Samoin kävi pelatessani Empireä (Civilizationin tyyppinen reaaliaikainen monen pelaajan strategiapeli) joskus toistakymmentä vuotta sitten. Valtioni kukoisti aina kun pelaaminen jäi vähemmälle. Kun kirjauduin peliin sisään ja aloin säätää maani asioita, alkoi kaikki mennä päin prinkkalaa.

Muistuttakaa minua että en ala pörssimeklariksi tai presidentiksi. Ja että en ala enää pelaamaan Empireä. Se on yksi niistä wow-kokemuksista, jotka vievät pikkusormeen koskettuaan mennessään koko käden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *