Niilo on puhunut

Yksi tunnetuimmista Internetin Oikeiden Mielipiteiden julkaisijoista, Niilo Paasivirta, on sanonut painavan sanansa nettipäiväkirjoista.

Nythän on nimittäin niin, että nettipäiväkirjaa kirjoittaa lähes poikkeuksetta jonkinlainen feministi-kettutyttöpoika-wicca-new age, anarkisti, kommunisti, sivari, homo, roskisdyykkari ja muu ääriaatteiden kiihkomielinen edustaja, joka vastustaa järjestäytynyttä yhteiskuntaamme.

Jep, minä tunnustaudun sivariksi. Ja Totti varasti eilen illalla roskiksesta pahvinpalan revittäväksi. Ja eiköhän Riittaankin joku noista sovi ;-) Joten ei voi kuin nyökytellä mukana.

Vielä kun saamme kommentin Jukka Korpelalta, blogit ovat muuttuneet lopullisesti muoti-ilmiöstä yhdeksi uudeksi nettimediaksi.

Seuraavaksi jäädään odottamaan haastattelupyyntöä lehdistöltä.

6 thoughts on “Niilo on puhunut

 1. Hih, olisi kiva nähdä jonkun pilapiirtäjän näkemys henkilöstä joka täyttää nuo kaikki blogaajan “vaatimukset”. Saattaisi olla kuukauden hauskin kuva -palkinto lähellä :D

 2. ja tämä on kaikista parasta ->
  ” Kaikkien lukemieni nettipäiväkirjojen jokainen sivu suorastaan tihkuu irstaita aatteita ja niiden toteuttamista.”
  ja sanotaan nyt korostuksena tämä “jokainen sivu”…

  Mitähän blogeja niilo on käyny selailemassa? :)
  Noh, enemmän tai vähemmän huumorilla ( ai että muuten särähti korvaan nämä torven törähdykset tolla sen alasivulla ! ) jokaisella olkoon mielipiteensä.

 3. Omat mielipiteet kyllä, hassua vain että hänen mielipidesivultaan ei montaa aihetta löytynyt jotka _eivät_ turmelisi nuorisoa ;) Tästä lähtien blogit pistetään hänen mukaansa samaan kategoriaan kuin anime, iskelmämusiikki, alkoholi, tupakka ja Harry Potter… kaikki turmelevat Suomen nuorison.

 4. Yes!!!! Viimeinkin!!!!! Musta on tullut yhteiskunnan vihollinen #.. ei ehkä 1, mutta kuitenkin!!

  En olisi odottanut blogini olevan tie siihen.

  Nyt kun asiaa tarkemmin ajattelen, niin kyllähän isyydestä kirjoittaminen murentaa yhteískuntaa sisältä.

 5. Ikävä kyllä Niilo on oikeassa. Hävettää ihan perkeleesti. Bloggaaminen aiheuttaa todellisuudentajun hämärtymistä ja huonosuomisen kielisyytemme uudissanallistumista läpeensä. Jumalatontakin se varmasti on, saatanan- ja jehovanpalvojien mielestä. Lisäksi on se lapsellista ja turmelee paitsi nuorison, myös aikuiston – joka joka tosin muutenkin on lapsellista. Erityisen vaarallista bloggaaminen onkin varmasti sikiöille, jotka kuitenkin ovat kirjoitustaidottomina useimmiten tältä turvassa. Nyt kun oikein asiaa ajattelen, pitäisikin bloggaaminen kieltää ainakin kaikilta nimimerkeiltä. Mieluusti tietysti kaikilta muilta paitsi tunnustetuilta, hyvämaineisilta uutistoimistoilta.

 6. >Vielä kun saamme kommentin Jukka Korpelalta, blogit ovat muuttuneet lopullisesti muoti-ilmiöstä yhdeksi uudeksi nettimediaksi.

  Olihan Aija Hakala jopa TV:ssä haastateltavana nettipäiväkirjansa takia, eli eiköhän nämä syntiä ja irstautta tihkuvat pornopäiväkirjat jo ole riittävän tunnettu ilmiö.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *