Niilo on puhunut

Yksi tunnetuimmista Internetin Oikeiden Mielipiteiden julkaisijoista, Niilo Paasivirta, on sanonut painavan sanansa nettipäiväkirjoista.

Nythän on nimittäin niin, että nettipäiväkirjaa kirjoittaa lähes poikkeuksetta jonkinlainen feministi-kettutyttöpoika-wicca-new age, anarkisti, kommunisti, sivari, homo, roskisdyykkari ja muu ääriaatteiden kiihkomielinen edustaja, joka vastustaa järjestäytynyttä yhteiskuntaamme.

Jep, minä tunnustaudun sivariksi. Ja Totti varasti eilen illalla roskiksesta pahvinpalan revittäväksi. Ja eiköhän Riittaankin joku noista sovi ;-) Joten ei voi kuin nyökytellä mukana.

Vielä kun saamme kommentin Jukka Korpelalta, blogit ovat muuttuneet lopullisesti muoti-ilmiöstä yhdeksi uudeksi nettimediaksi.

Seuraavaksi jäädään odottamaan haastattelupyyntöä lehdistöltä.

6 thoughts on “Niilo on puhunut

 1. Hih, olisi kiva nhd jonkun pilapiirtjn nkemys henkilst joka tytt nuo kaikki blogaajan “vaatimukset”. Saattaisi olla kuukauden hauskin kuva -palkinto lhell :D

 2. ja tm on kaikista parasta ->
  ” Kaikkien lukemieni nettipivkirjojen jokainen sivu suorastaan tihkuu irstaita aatteita ja niiden toteuttamista.”
  ja sanotaan nyt korostuksena tm “jokainen sivu”…

  Mithn blogeja niilo on kyny selailemassa? :)
  Noh, enemmn tai vhemmn huumorilla ( ai ett muuten srhti korvaan nm torven trhdykset tolla sen alasivulla ! ) jokaisella olkoon mielipiteens.

 3. Omat mielipiteet kyll, hassua vain ett hnen mielipidesivultaan ei montaa aihetta lytynyt jotka _eivt_ turmelisi nuorisoa ;) Tst lhtien blogit pistetn hnen mukaansa samaan kategoriaan kuin anime, iskelmmusiikki, alkoholi, tupakka ja Harry Potter… kaikki turmelevat Suomen nuorison.

 4. Yes!!!! Viimeinkin!!!!! Musta on tullut yhteiskunnan vihollinen #.. ei ehk 1, mutta kuitenkin!!

  En olisi odottanut blogini olevan tie siihen.

  Nyt kun asiaa tarkemmin ajattelen, niin kyllhn isyydest kirjoittaminen murentaa yhteskuntaa sislt.

 5. Ikv kyll Niilo on oikeassa. Hvett ihan perkeleesti. Bloggaaminen aiheuttaa todellisuudentajun hmrtymist ja huonosuomisen kielisyytemme uudissanallistumista lpeens. Jumalatontakin se varmasti on, saatanan- ja jehovanpalvojien mielest. Lisksi on se lapsellista ja turmelee paitsi nuorison, mys aikuiston – joka joka tosin muutenkin on lapsellista. Erityisen vaarallista bloggaaminen onkin varmasti sikiille, jotka kuitenkin ovat kirjoitustaidottomina useimmiten tlt turvassa. Nyt kun oikein asiaa ajattelen, pitisikin bloggaaminen kielt ainakin kaikilta nimimerkeilt. Mieluusti tietysti kaikilta muilta paitsi tunnustetuilta, hyvmaineisilta uutistoimistoilta.

 6. >Viel kun saamme kommentin Jukka Korpelalta, blogit ovat muuttuneet lopullisesti muoti-ilmist yhdeksi uudeksi nettimediaksi.

  Olihan Aija Hakala jopa TV:ss haastateltavana nettipivkirjansa takia, eli eikhn nm synti ja irstautta tihkuvat pornopivkirjat jo ole riittvn tunnettu ilmi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *