Etappeja

Tänään on taas Pinserissä tapahtunut monenlaista: jos et vielä huomannut, ulkoasu on uudistunut ja logokisan voittanut Pekka Nikruksen upea koirankuva pääsi arvoiseensa paikkaan. Kiitokset vielä kerran…

Blogilista kasvoi kourallisella uusia yrittäjiä ja samalla rikottiin taas uusi haamuraja. Oton Raejuusto on kolmassadas listalle lisätty blogi. Onnittelut!

13 thoughts on “Etappeja

 1. Nyt sivussa on vähän enemmän tyylikkyyttä. Sitten vielä ehdotus: blogien top-listaan blogin omistajat saisivat rekisteröityä ja sieltä he voisivat muuttaa blogin tietoja ja nähdä vähän tilastoja blogistaan.

 2. Rekisteröityminen on hiljalleen tulossa ja ehkä jonkinlaisia tilastojakin… Tällä hetkellä kaikki muista blogeista kerätyt tilastot näkyvät Top-listalla.

 3. Jos voisitte vähentää tuon kuvan(pinseri-logon) jpg-pakkausta, niin homma olisi aika passeli! Nyt se meinaan näyttää hieman rujolta. Eikä
  niiden kilotavujen niin hirveästi luulisi kasvavan.

  Hop hop!

 4. Eikö se kannattaisi pakatakin mieluummin giffiksi? Kun kerran on tuollainen graafinen logo eikä valokuvamainen.

 5. Joo, jos sen heittää 32-väriseksi no dither giffiksi, se näyttää vähän paremmalta ja vie karvan alle 6 kiloa.

 6. Logolle riittää kyllä jos ajaa sen jpegoptim:in läpi. Lähtee puolet koosta pois. Photoshop ynnä muut ei-Gimp-kuvankäsittelyohjelmat ovat kovin tunnettuja pakkausalgoritmien tehottomuudesta. Kuvan laatua ei tarvitse heikentää, jpegoptim nimittäin optimoi pakkausta ja on häviötön.

 7. Etusivulla on nyt koekäytössä gif-versio logosta. Kertokaapa, näyttääkö paremmalta?

 8. Näyttää terävämmältä. Enemmän kontrastia. Suurempi koko verrattuna tämän sivun logoon voi kyllä hämätä hieman, muttei imho tässä pakatummassakaan mitään vikaa ole.

 9. Hmm… olen melko varma siitä, että logo näyttäisi paremmalta peilikuvana; tällöin logo ja teksti muodostaisivat yhtenäisemmän kokonaisuuden, mutta erittäin hyvä näinkin. ;-)

 10. Nyt siinä on vaan joku valkonen reuna? Safarilla kattelen.

 11. Valkoinen reuna näkyy varmaan kaikilla selaimilla. Gif-kuvassa on nimittäin häivytys oikeassa reunassa, ja kuva on kahden pikselin leveydeltä taustaa vaaleampi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *