Sademittari

Kirjoittaja Sami, 24.5.2003

Viime syksynä unohdin vihreän sademittarini puutarhaan. Tuli talvi, sademittari täyttyi vedestä, jäätyi ja halkesi. Kaupassa käydessämme törmäsin uuteen sademittariin: lasista tehtyyn, hieman tyyliteltyyn ja hyvän näköiseen. Pakkohan se oli ostaa.

Ai mihinkö tarvitsen sademittaria? En mihinkään. Mutta sellainen on hauska. Ja siitä näkee satoiko paljon vai vähän. Ja sitäpaitsi: viime vuonna ostettuani sademittarin, koko Suomi sai nauttia poikkeuksellisen vähäsateisesta loppukeväästä ja syksystä. Kannan siis vastuuta suomalaisten aurinkoisesta kesästä.

Ja kuten kaikki minut tuntevat tietävät vallan mainiosti, olen heikkona erilaisiin turhiin mutta kiehtoviin vehkeisiin.

    Jutussa “Sademittari” on 3 kommenttia:

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.