Paskin manuaali 2003

Ja taas on se aika vuodesta, jolloin on valittu paskin manuaali. Worst Manual Contest 2003 -kilpailun voittajat ovat riemastuttavaa luettavaa. (tnx akuaku) Mikä vahinko, että olen mennyt hukkaamaan DVD-soittimeni suomennetun manuaalin sillä se olisi varmasti sijoittunut korkealle tuossa kilpailussa.

One thought on “Paskin manuaali 2003

  1. Ainakin tuota voittajamanuaalia katsoessa tuntuu silt, ett englanninkielisille ohjeet ovat huonot heti kun siin on kamala mr kielioppi- ja kirjoitusvirheit. Tulisivat hemmetti Suomeen. Osta mik tahansa halpa “kokoa itse”-huonekalu ja ohjeet ovat viel paljon huonommat kuin tuossa voittajamanuaalissa.

    HTV:n vuokradigiboksien manuaalin ensimminen versio oli mys aika huvittava. Siin oli tllainenkin kielikukkanen: “l koskaan avaa laitetta! Laitteen sisll ei ole komponentteja, jotka olisivat kyttjlle kyttkelpoisia.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *