Paskin manuaali 2003

Ja taas on se aika vuodesta, jolloin on valittu paskin manuaali. Worst Manual Contest 2003 -kilpailun voittajat ovat riemastuttavaa luettavaa. (tnx akuaku) Mikä vahinko, että olen mennyt hukkaamaan DVD-soittimeni suomennetun manuaalin sillä se olisi varmasti sijoittunut korkealle tuossa kilpailussa.

1 thought on “Paskin manuaali 2003

  1. Ainakin tuota voittajamanuaalia katsoessa tuntuu siltä, että englanninkielisille ohjeet ovat huonot heti kun siinä on kamala määrä kielioppi- ja kirjoitusvirheitä. Tulisivat hemmetti Suomeen. Osta mikä tahansa halpa “kokoa itse”-huonekalu ja ohjeet ovat vielä paljon huonommat kuin tuossa voittajamanuaalissa.

    HTV:n vuokradigiboksien manuaalin ensimmäinen versio oli myös aika huvittava. Siinä oli tällainenkin kielikukkanen: “Älä koskaan avaa laitetta! Laitteen sisällä ei ole komponentteja, jotka olisivat käyttäjälle käyttökelpoisia.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *