Väkeä riittää

Kirjoittaja Sami, 2.5.2003

Kävijälaskuri hätyyttelee taas tasalukuja. Tämän päivän aikana sivun vasemmasta alanurkasta löytyvä Sitemeterin laskuri tulee pyörähtämään 200,000 käynnin paremmalle puolelle. Kävijämäärät ovat kyllä mukavia: satatuhattakin meni vasta äskettäin rikki. Tarkkaile laskuria! Kahdennellesadannelletuhannelle kävijälle tarjotaan kahvilassa kuppi juomaa jos satumme tapaamaan reaalimaailmassa :-)

Maaliskuu oli selvästi tähänastisista kuukausista kiihkein: siitä piti huolta Jussi Ahde, doping-uutiset ja kilpailujen finaaleihin pääseminen. Kesällä käyttömäärät ovat perinteisesti hieman hiljaisempia, mutta Pinserin tarkoituksena ei ole edelleenkään levätä laakereillaan. Kansalliseen ja kansainväliseen maineeseen on vielä matkaa.

  Jutussa “Väkeä riittää” on 3 kommenttia:

  • R.R. says:

   Laittakaa nyt jo se Raiskurin päiväkirja sivuillenne. http://raiskuri.diaryland.com
   Lukekaa itse niitä textejä, ei ole sopimattomia.

  • Matti Oikea says:

   Aikookohan pinseri siirtyä iltapäivälehti-linjalle vain saadakseen lisää kävijöitä? Ainakin IMHO toi jussiahde -homma oli todella mauton.

  • samik says:

   Enpä osaa sanoa iltapäivälehtilinjasta – jatkamme edelleen meitä kiinnostavista asioista raportointia. Omasta mielestäni jussiahde-kohu oli huvittava.

   Kasvaneet kävijämäärät tulivat kun Google syystä tai toisesta päätti nostaa meidät ko. hakusanoilla ykköseksi hakutuloksissa. Sattuma, mutta emme toki panneet sitä pahaksemme.

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.