Totti tapasi pinserin

Kirjoittaja Sami, 23.4.2003

Totti ja pinseri Tänään käytiin lemmikkikaupassa. Totti sai ruokasäkin lisäksi uuden talutushihnan ja kaulapannan edellisen jo pieneksi jääneen tilalle. Kaupassa oli lisäksi hauska yllätys: tapasimme ilmielävän pinserin! Pinserinarttu oli kovin vilkas pikku koira ja innokas nyrkkeilemään (!). Kaikenkaikkiaan hauska tuttavuus.

Totin strategiset mitat noin kuuden ja puolen kuukauden iässä: paino n. 25 kg ja säkäkorkeus n. 55 cm. Ei siis enää mikään pieni koira. Korkeuteen pitäisi puolen vuoden aikana tulla vielä viitisen senttiä lisää ja painoakin kymmenisen kiloa.

Ei vielä kommentteja

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä juttua. Ehkä sinä voisit kirjoittaa ensimmäisen kommentin?

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.