Päänlepuutusta viruksista huolestuneille

Jos Teletapit vaikuttavat liian konservatiivisilta ja värittömiltä, Boohbah tarjoaa hyvää päänrentoutusmateriaalia. Tätä voisin suositella erityisesti niille japanilaisille teknologia-asiantuntijoille, jotka SARS-taudin pelossa pukeutuivat suojamaskiin pitäessään puhelinpalaveria Hong Kongiin.

“Our company cancelled an invitation to colleagues from Hong Kong for a business meeting, and opted for phone instead … they said they were speaking to us from their office with masks on,” says Takamasa Tokumo, a Japanese technology executive in Bangkok.

Samassa Wiredin jutussa, josta yllämainittu lainaus on, kerrotaan myös kuinka tekstiviestit ja muut mobiilipalvelut jälleen kerran muuttavat ihmisten kommunikointitapoja erikoisina aikoina. Hong Kongissa huhut leviävät nopeasti sähköisesti välitettynä, mutta ne voidaan myös tukahduttaa yhtä nopeasti.

2 thoughts on “Päänlepuutusta viruksista huolestuneille

  1. Siis lainauksesta ymmärsin että HK:n toimiston duunarit oli maskit päällä? Aivan sama kummin oli, aika monessa Bangkokin konttorissa on tällä hetkellä suojainpakko. Itsekin pitäisin kansainvälisessä toimistossa, etenkin puhuessa luuriin mihin se HK:n kolleegaa saattoi pärskiä Sarset minuuttia aiemmin. Hu?

    Toisaalta se saattaa tarttua myös tältä yleisen nettikoneen näppikseltä, täytyy olla tarkkana ettei mene sormi suuhun.

    No niin, tuo ei tietenkään ollut juttusi pointti vaan Boohbah. Aivan loistava! :-)

  2. Hehheh, nyt kun asian otit esille niin näyttää siltä että olin tajunnut lainauksen tosiaan ihan väärinpäin. Mutta en ihmettele – olen muutenkin ollut koko päivän tyhmä kuin saapas (kysy vaikka dfileltä tai Riitalta).

    Mutta minkäs teet. :-)

    Juu ja se Boohbah oli siis tämän jutun kärki… Sopii tämänpäiväiselle päälleni mainiosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *