Päänlepuutusta viruksista huolestuneille

Jos Teletapit vaikuttavat liian konservatiivisilta ja värittömiltä, Boohbah tarjoaa hyvää päänrentoutusmateriaalia. Tätä voisin suositella erityisesti niille japanilaisille teknologia-asiantuntijoille, jotka SARS-taudin pelossa pukeutuivat suojamaskiin pitäessään puhelinpalaveria Hong Kongiin.

“Our company cancelled an invitation to colleagues from Hong Kong for a business meeting, and opted for phone instead … they said they were speaking to us from their office with masks on,” says Takamasa Tokumo, a Japanese technology executive in Bangkok.

Samassa Wiredin jutussa, josta yllämainittu lainaus on, kerrotaan myös kuinka tekstiviestit ja muut mobiilipalvelut jälleen kerran muuttavat ihmisten kommunikointitapoja erikoisina aikoina. Hong Kongissa huhut leviävät nopeasti sähköisesti välitettynä, mutta ne voidaan myös tukahduttaa yhtä nopeasti.

2 thoughts on “Päänlepuutusta viruksista huolestuneille

  1. Siis lainauksesta ymmrsin ett HK:n toimiston duunarit oli maskit pll? Aivan sama kummin oli, aika monessa Bangkokin konttorissa on tll hetkell suojainpakko. Itsekin pitisin kansainvlisess toimistossa, etenkin puhuessa luuriin mihin se HK:n kolleegaa saattoi prski Sarset minuuttia aiemmin. Hu?

    Toisaalta se saattaa tarttua mys tlt yleisen nettikoneen nppikselt, tytyy olla tarkkana ettei mene sormi suuhun.

    No niin, tuo ei tietenkn ollut juttusi pointti vaan Boohbah. Aivan loistava! :-)

  2. Hehheh, nyt kun asian otit esille niin nytt silt ett olin tajunnut lainauksen tosiaan ihan vrinpin. Mutta en ihmettele – olen muutenkin ollut koko pivn tyhm kuin saapas (kysy vaikka dfilelt tai Riitalta).

    Mutta minks teet. :-)

    Juu ja se Boohbah oli siis tmn jutun krki… Sopii tmnpiviselle plleni mainiosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *