Avaruusuutisia

Kirjoittaja Sami, 28.3.2003

NASA:n arkistojen revontulikuvat ovat aina huikeaa katsottavaa. Maaliskuun galleriassa on myös mielenkiintoisia kuvia “ihmisten tekemistä revontulista”.

Spaceweather.com raportoi eilen Chicagon yllä nähdystä meteoriitista. Silminnäkijähavainnot kertovat tulipallosta “joka muutti yön päiväksi” ja hajosi sitten kappaleiksi. Kirkkaat meteoriitit tai tulipallot eivät ole sinänsä harvinaisia – itsekin olen nähnyt niitä silloin tällöin. Tästä tähdenlennosta tekee kuitenkin erikoisen se, että parin metrin kokoisesta kivenlohkareesta hajonneet palaset satoivat suoraan kaupungin päälle puhkoen kattoja, hajottaen ikkunoita ja lommottaen autoja. Kukaan ei onneksi loukkaantunut.

Ei vielä kommentteja

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä juttua. Ehkä sinä voisit kirjoittaa ensimmäisen kommentin?

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.