Addiktioista

Kari T kirjoittaa Biltema-addiktiosta. Tunnistin sen välittömästi itsessäni: Biltemassa ja sen sukulaisessa Hong Kongissa voi viettää aikaa tuntikaupalla ja kävellä ulos kädet täynnä kaikkea “tärkeää”. Dorpin kanssa kerran mietimmekin poikien omaa Biltema-päivää: ensin käydään porukalla Biltemassa ja sitten tullaan kotiin saunomaan, juomaan kaljaa ja vertailemaan mukaan tarttuneita vehkeitä ja tarvikkeita.

7 thoughts on “Addiktioista

 1. Heh, Dorp kertoi tuosta ihastuttavasta Biltema-piv ideasta joskus.

  Samoihin aikoihin oli paikallislehdell lukijakilpailu, jossa palkintona oli avoauto lainaksi pivn ajaksi. Auton sai lainaan se, joka esitti parhaan idean siit mihin autoa haluaisi kytt. Lehti sitten viel julkaisisi jutun reissusta.

  Tarkoitus oli ehdottaa Biltema-kierrosta auton kytttarkoitukseksi. Suunniteltiin reittikin valmiiksi: Suoraman Hong Kong, Lakalaivan Biltema, Nekalan Lytliiteri, Kuljun Kartano, Lielahden Lyttavaratalo. Sen verran rankka reissu, ettei ehk yksi piv edes riittisi.

  Meille tuli kuitenkin kiistaa siit, kumpi autoa ajaisi sen jlkeen kun ostoksia olisi kyty vertailemassa, joten ei sitten osallistuttu kisaan. Muuten olimme kyll vakuuttuneita siit, ett ehdotuksessa olisi ollut selkesti voittaja-ainesta.

 2. Addiktiivisuutta ko. kauppaliikkeisiin lis kun joutuu viel palauttamaan suuren osan kamoista risoina ym. hylkyin, tai itse ainakin ostin ern Livalin lampin KongHongista ja sain kuin sainkin 3:lla kerralla ei-rikinisen version tuetteesta. 3:lla kerralla avasin noin 4 pakettia ja sitten sattui tm ehj versio kteen. Myyj vakuutteli vikoja satunnaisiksi. Oman otantani mukaan noin 20-25% ko. spottivaloista oli ehji paketteja…heh he kansa juoksee

 3. Kiitos JariA muistin virkistyksest. En aivan kaikkea ideasta en muistanutkaan. Oleellistahan koko reissussa oli, ett kyseess olisi nimenomaan _miesten_ pakomatka hetkeksi kotoa pois. (Sitpaitsi meill vaimo ostaa sielt aina enemmn kuin min, ei sellaista talous kest).

  Ja lapsellista tai ei, niin tm miesten reissu olisi vaatinut jo alusta piten kuskin: muut olisivat heti takapenkill korkanneet.
  Pikkuhnsshn olisi sitten tullut varmasti ostettua vhn enemmnkin tavaraa, mit sitten tutkiskella joukolla saunan lmpemist odotellessa.

  Kyll tuohon kauppalistaan nykyn pitisi tietenkin list mys Lidl – voisi sitten tarvittaessa haukkua illemmalla ne halpaoluet pils(si)vedeksi. Ei ole kyllkn tullut Lidilin oluita maisteltua, joten en osaa sanoa, mik se tuomio sitten olisi. Pitisi varmaan jo tmnkin mielt ankarasti kiusaavan asian takia vihdoin lhte tlle shoppailureissulle.

 4. olilfjfhdhjhdhdhhfhsyuddddddddhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhdddddddhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhcccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccchhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccchhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhcccccccccccccccccccchhhhhhhhhhhhcccchchchc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *