Addiktioista

Kirjoittaja Sami, 27.3.2003

Kari T kirjoittaa Biltema-addiktiosta. Tunnistin sen välittömästi itsessäni: Biltemassa ja sen sukulaisessa Hong Kongissa voi viettää aikaa tuntikaupalla ja kävellä ulos kädet täynnä kaikkea “tärkeää”. Dorpin kanssa kerran mietimmekin poikien omaa Biltema-päivää: ensin käydään porukalla Biltemassa ja sitten tullaan kotiin saunomaan, juomaan kaljaa ja vertailemaan mukaan tarttuneita vehkeitä ja tarvikkeita.

  Jutussa “Addiktioista” on 7 kommenttia:

  • Kari T says:

   Meitä on siis muitakin! Hienoa!

  • Minna says:

   Minäkin tunnustan olevani Biltema-addikti.

  • JariA says:

   Heh, Dorp kertoi tuosta ihastuttavasta Biltema-päivä ideasta joskus.

   Samoihin aikoihin oli paikallislehdellä lukijakilpailu, jossa palkintona oli avoauto lainaksi päivän ajaksi. Auton sai lainaan se, joka esitti parhaan idean siitä mihin autoa haluaisi käyttää. Lehti sitten vielä julkaisisi jutun reissusta.

   Tarkoitus oli ehdottaa Biltema-kierrosta auton käyttötarkoitukseksi. Suunniteltiin reittiäkin valmiiksi: Suoraman Hong Kong, Lakalaivan Biltema, Nekalan Löytöliiteri, Kuljun Kartano, Lielahden Löytötavaratalo. Sen verran rankka reissu, ettei ehkä yksi päivä edes riittäisi.

   Meille tuli kuitenkin kiistaa siitä, kumpi autoa ajaisi sen jälkeen kun ostoksia olisi käyty vertailemassa, joten ei sitten osallistuttu kisaan. Muuten olimme kyllä vakuuttuneita siitä, että ehdotuksessa olisi ollut selkeästi voittaja-ainesta.

  • Jupe says:

   Addiktiivisuutta ko. kauppaliikkeisiin lisää kun joutuu vielä palauttamaan suuren osan kamoista risoina ym. hylkyinä, tai itse ainakin ostin erään Livalin lampin KongHongista ja sain kuin sainkin 3:lla kerralla ei-rikinäisen version tuetteesta. 3:lla kerralla avasin noin 4 pakettia ja sitten sattui tämä ehjä versio käteen. Myyjä vakuutteli vikoja satunnaisiksi. Oman otantani mukaan noin 20-25% ko. spottivaloista oli ehjiä paketteja…heh he kansa juoksee

  • dorp says:

   Kiitos JariA muistin virkistyksestä. En aivan kaikkea ideasta enää muistanutkaan. Oleellistahan koko reissussa oli, että kyseessä olisi nimenomaan _miesten_ pakomatka hetkeksi kotoa pois. (Sitäpaitsi meillä vaimo ostaa sieltä aina enemmän kuin minä, ei sellaista talous kestä).

   Ja lapsellista tai ei, niin tämä miesten reissu olisi vaatinut jo alusta pitäen kuskin: muut olisivat heti takapenkillä korkanneet.
   Pikkuhönössähän olisi sitten tullut varmasti ostettua vähän enemmänkin tavaraa, mitä sitten tutkiskella joukolla saunan lämpeämistä odotellessa.

   Kyllä tuohon kauppalistaan nykyään pitäisi tietenkin lisätä myös Lidl – voisi sitten tarvittaessa haukkua illemmalla ne halpaoluet pils(si)vedeksi. Ei ole kylläkään tullut Lidilin oluita maisteltua, joten en osaa sanoa, mikä se tuomio sitten olisi. Pitäisi varmaan jo tämänkin mieltä ankarasti kiusaavan asian takia vihdoin lähteä tälle shoppailureissulle.

  • ääää says:

   olilfjfhdhjhdhdhhfhsyuddddddddhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhdddddddhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhcccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccchhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccchhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhcccccccccccccccccccchhhhhhhhhhhhcccchchchc

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.