Naishenkilöitä elokuvarooleihin

“Digimovie” välittää työpaikkoja “naishenkilöille”. Nyt kaikki työttömät töihin: “NAISHENKILÖITÄ ELOKUVIEN, MAINOS- ESITE- JNE. OSA-AIK. NÄYTTELIJÖIKSI, myös sivuos., sijaiskoht. ym., mukana on myös eroottisempia koht. (vrt. viimeaik. kotim. elokuvat)”.

Mikäs siinä, jos avoimin silmin ja vakain tuumin mielii alan hommiin. Vaan mitähän mietti virkailija, joka pisti tämän työpaikkailmoituksen linkkeineen myös työvoimahallinnon sivuille? Muistuu mieleen takavuosien äläkkä työntekijöiden välittämisestä tissibaareihin. Silloinen asiakaspalaute ei tainnut tuottaa valaistumista kaikissa työvoimavirkailijoissa? (thx P-i).

7 thoughts on “Naishenkilöitä elokuvarooleihin

 1. “Digimovie” on hakenut työntekijöitä tasaiseen tahtiin jo pari vuotta työkkärin sivujen kautta :)

 2. Nämä ovat just sitä kamaa, jotka oikeasti kuuluisaksikin tulleita näyttelijöitä vainoavat maailman tappiin… ehkä.

  Taitaa muuten “Haluatko filmitähdeksi” -nimellä kulkeva nöyryytysohjelmakin olla aika traumaattista kamaa osallistujilleen. “Haluatko sekoboltsiksi?” voisi olla seuraava telkkumenestys.

 3. KIrjoitin sinne ja kysyin lisätietoja, ja ensimmäinen tapaaminen olisi jossain kahvilassa. Eikö niillä ole edes toimistoa??

 4. Ainakin minun kohdallani herättää Digimovien toiminnassa epäilyksiä myöskin nämä seikat:
  1. Tämä “ohjaaja”, joka sähköpostia lähettää, käyttää itsestään vain etunimeä tai etunimen ensimmäistä kirjainta
  2. Hänen puhelinnumeronsa on salainen
  3. Eikös homma toimi yleensä niin, että näyttelijänalut joutuvat enemmän soittelemaan “ohjaajille” kuin toisinpäin? Digimovien mies on kuitenkin hyvin kova soittelemaan itse…
  4. Tapaamista ehdotettiin myös hotelliin… 5.Hänelle “EI” ei tarkoita ei.
  Onko Digimovien ilmoitus poistettu työvoimatoimiston sivuilta? Onko se juuri se ilmoitus josta puhuttiin uutisissakin?
  Hassua…

 5. Olen elokuva-avustaja, jo kypsän iän saavuttanut ikäneitokainen.
  Meilailin kyseiseen puljuun, jonka ilmoituksen näin muistaakseni ilmaisjakelulehdessä noin vuosi sitten.
  Pestaaja vastasi minulle mutta ilmoitti tarvitsevansa “ennemminkin parikymppisiä” ihmisiä, ja lähetti meilinä näytekuvan: erotiikkaa itseään! Suoranaisesti hän ei minua torjunut, kuitenkaan. Vastasin hänelle, etten sovellu eroottisiin osiin. Sen koommin en ole tuolta kuvaajalta postia saanut.

 6. se kuka moitti aikaisemmin, sitä ettei haluatko leffa tähdeksi-ohjelman haastatteluja pidetty toimistossa, on pahasti kehityksestä jäljessä! Nykyään haastattelut ja tapaamiset järjestetään tarkoituksella työpaikan ulkopuolella, jotta tilaisuus olisi luontevampi ja kaikinpuolin mukavampi. Se ei tarkoita sitä että joku yhtiö olisi “niin huono” ettei heillä olisi edes toimistoa! Pässi(t)!

 7. Henna kulta, ennen kuin alat soimata muita – LUE – edes se teksti, jota kommentoit! Pitkän linjan yritysjohtajana omaan laajan kokemuksen työhaastatteluista, sekä ottavana että antavana osapuolena ja voin kertoa että suurin osa haastatteluista kyllä järjestetään joko työpaikalla tai erikseen sitä varten järjestetyssä muussa tilassa, ei julksilla paikoilla.

  Ottamatta kantaa yritykseen josta aiemmin oli kyse, ovat tällaiset tavataanko kahvilassa tai hotellissa ehdotukset kyllä se suurin vihje jostakin muusta kuin ammatillisesta kiinnostuksesta, tiedostat sinä sen tai et. Huomaan että sinulla tuli kirjoitusvirhe viestisi loppuun kun kirjoitit nimimerkkisi “Pässi(t)!” se olisi kuulunut kirjoittaa seuraavasti “t. Pässi!”.

  terveisin MD K.F

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *