Naishenkilit elokuvarooleihin

“Digimovie” vlitt typaikkoja “naishenkilille”. Nyt kaikki tyttmt tihin: “NAISHENKILIT ELOKUVIEN, MAINOS- ESITE- JNE. OSA-AIK. NYTTELIJIKSI, mys sivuos., sijaiskoht. ym., mukana on mys eroottisempia koht. (vrt. viimeaik. kotim. elokuvat)”.

Miks siin, jos avoimin silmin ja vakain tuumin mielii alan hommiin. Vaan mithn mietti virkailija, joka pisti tmn typaikkailmoituksen linkkeineen mys tyvoimahallinnon sivuille? Muistuu mieleen takavuosien lkk tyntekijiden vlittmisest tissibaareihin. Silloinen asiakaspalaute ei tainnut tuottaa valaistumista kaikissa tyvoimavirkailijoissa? (thx P-i).

7 thoughts on “Naishenkilit elokuvarooleihin

 1. “Digimovie” on hakenut tyntekijit tasaiseen tahtiin jo pari vuotta tykkrin sivujen kautta :)

 2. Nm ovat just sit kamaa, jotka oikeasti kuuluisaksikin tulleita nyttelijit vainoavat maailman tappiin… ehk.

  Taitaa muuten “Haluatko filmithdeksi” -nimell kulkeva nyryytysohjelmakin olla aika traumaattista kamaa osallistujilleen. “Haluatko sekoboltsiksi?” voisi olla seuraava telkkumenestys.

 3. KIrjoitin sinne ja kysyin listietoja, ja ensimminen tapaaminen olisi jossain kahvilassa. Eik niill ole edes toimistoa??

 4. Ainakin minun kohdallani hertt Digimovien toiminnassa epilyksi myskin nm seikat:
  1. Tm “ohjaaja”, joka shkpostia lhett, kytt itsestn vain etunime tai etunimen ensimmist kirjainta
  2. Hnen puhelinnumeronsa on salainen
  3. Eiks homma toimi yleens niin, ett nyttelijnalut joutuvat enemmn soittelemaan “ohjaajille” kuin toisinpin? Digimovien mies on kuitenkin hyvin kova soittelemaan itse…
  4. Tapaamista ehdotettiin mys hotelliin… 5.Hnelle “EI” ei tarkoita ei.
  Onko Digimovien ilmoitus poistettu tyvoimatoimiston sivuilta? Onko se juuri se ilmoitus josta puhuttiin uutisissakin?
  Hassua…

 5. Olen elokuva-avustaja, jo kypsn in saavuttanut ikneitokainen.
  Meilailin kyseiseen puljuun, jonka ilmoituksen nin muistaakseni ilmaisjakelulehdess noin vuosi sitten.
  Pestaaja vastasi minulle mutta ilmoitti tarvitsevansa “ennemminkin parikymppisi” ihmisi, ja lhetti meilin nytekuvan: erotiikkaa itsen! Suoranaisesti hn ei minua torjunut, kuitenkaan. Vastasin hnelle, etten sovellu eroottisiin osiin. Sen koommin en ole tuolta kuvaajalta postia saanut.

 6. se kuka moitti aikaisemmin, sit ettei haluatko leffa thdeksi-ohjelman haastatteluja pidetty toimistossa, on pahasti kehityksest jljess! Nykyn haastattelut ja tapaamiset jrjestetn tarkoituksella typaikan ulkopuolella, jotta tilaisuus olisi luontevampi ja kaikinpuolin mukavampi. Se ei tarkoita sit ett joku yhti olisi “niin huono” ettei heill olisi edes toimistoa! Pssi(t)!

 7. Henna kulta, ennen kuin alat soimata muita – LUE – edes se teksti, jota kommentoit! Pitkn linjan yritysjohtajana omaan laajan kokemuksen tyhaastatteluista, sek ottavana ett antavana osapuolena ja voin kertoa ett suurin osa haastatteluista kyll jrjestetn joko typaikalla tai erikseen sit varten jrjestetyss muussa tilassa, ei julksilla paikoilla.

  Ottamatta kantaa yritykseen josta aiemmin oli kyse, ovat tllaiset tavataanko kahvilassa tai hotellissa ehdotukset kyll se suurin vihje jostakin muusta kuin ammatillisesta kiinnostuksesta, tiedostat sin sen tai et. Huomaan ett sinulla tuli kirjoitusvirhe viestisi loppuun kun kirjoitit nimimerkkisi “Pssi(t)!” se olisi kuulunut kirjoittaa seuraavasti “t. Pssi!”.

  terveisin MD K.F

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *