Helldesk

“Ilmoititte viikko sitten, että ADSL-liittymä on kytketty ja modeemin voi asentaa. 
Modeemi on nyt asennettu. Mutta entäs tuo sähköposti ?
Kun kysyin siitä, kerroitte, että siitähän pitäs tulla tietoa mutta ei sitä aina tiedä milloin tulee ja voi olla että se tieto on jostakin lähtenyt johonkin, mutta kun sitä ei aina tiedä mitä on lähtenyt ja mihin vai onko ja voihan olla että joku ei aina lähde vaikka pitäisikin lähteä ja aihahan joku voi jäädäkin johonkin josta ei sitten tiedä, että mihin se on jäänyt tai että onko jäänyt lähtemättä vai mikä on ja että mikä on jäänyt ja mihin ja miksi, mutta yleensä mikään ei jää mihinkään tai sitten ei tiedetä mihin se jää, ja jos vaikka on jäänyt lähtemättä, niin eihän se ole ainakaan matkalle jäänytkään ja jos ei tiedetä mikä on jäänyt ja mihin, niin eihän sitä voi selvittää, mutta että aina kyllä voi kysyä aina uudestaan ja uudestaan ja kannattaakin kysyä voi olla hyvä kysyä ihan varmuuden vuoksi ja selvittää sitten että mitä pitäisi selvittää ja jos ei asia selviä niin yleensä aina jotain selviää, vaikka ihan aina ei ihan heti, mutta ainakinkaan jos ei kysy niinkuin jotkut ei kysy, niin sitten ei kyllä mikään selviä, mutta aina kannattaa kysyä…”

1 thought on “Helldesk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *