Helldesk

“Ilmoititte viikko sitten, ett ADSL-liittym on kytketty ja modeemin voi asentaa.
Modeemi on nyt asennettu. Mutta ents tuo shkposti ?
Kun kysyin siit, kerroitte, ett siithn pits tulla tietoa mutta ei sit aina tied milloin tulee ja voi olla ett se tieto on jostakin lhtenyt johonkin, mutta kun sit ei aina tied mit on lhtenyt ja mihin vai onko ja voihan olla ett joku ei aina lhde vaikka pitisikin lhte ja aihahan joku voi jdkin johonkin josta ei sitten tied, ett mihin se on jnyt tai ett onko jnyt lhtemtt vai mik on ja ett mik on jnyt ja mihin ja miksi, mutta yleens mikn ei j mihinkn tai sitten ei tiedet mihin se j, ja jos vaikka on jnyt lhtemtt, niin eihn se ole ainakaan matkalle jnytkn ja jos ei tiedet mik on jnyt ja mihin, niin eihn sit voi selvitt, mutta ett aina kyll voi kysy aina uudestaan ja uudestaan ja kannattaakin kysy voi olla hyv kysy ihan varmuuden vuoksi ja selvitt sitten ett mit pitisi selvitt ja jos ei asia selvi niin yleens aina jotain selvi, vaikka ihan aina ei ihan heti, mutta ainakinkaan jos ei kysy niinkuin jotkut ei kysy, niin sitten ei kyll mikn selvi, mutta aina kannattaa kysy…”

One thought on “Helldesk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *