Doping-käry vaihteeksi

Jaahas, suomalaiset uutissaitit ovat juuri nyt kovilla. Sisään alkaa valua uutisia suomalaishiihtäjän doping-käryämisestä Val di Fiemmen MM-kisoissa. Ajankohtaista:

Hesari, YLE, MTV3, Aftonbladet, VG

A-näyte oli siis positiivinen ja B-näytteen tulosten saaminen viikolla 12 varmistaa asian. Kyseinen naisurheilija ei halua nimeään julkisuuteen (mutta eivätköhän iltapäivälehdet sen esiin kaiva jo huomenna).

Suomalaiset uutissaitit jumittuivat kuorman alle yksi kerrallaan hieman ennen kello yhtä. Elämme jälleen mediatapahtumaa. Pekka, mites Hesari kestää?

Voin jo kuvitella norjalaisten ja ruotsalaisten vahingonilon määrän… Itseni tämä show saa lähinnä huvittuneeksi.

8 thoughts on “Doping-käry vaihteeksi

 1. Norjalaiset ainakin nauttivat täysin rinnoin. Näytti olevan jo http://vg.no sivulla ihan pääuutisena kissakokoisilla kirjaimilla.

 2. Hyvinhän nuo kestivät, sivujen cache alle puolen tehon edelleen. Ainoa mikä alkoi tökkimään oli kaistanleveys ja etenkin mainosten :P Mentiin komeasti yli meille myydyn kaistan mutta onneksi Sonera näköjään antoi lennosta vähän lisää ;)

  t: Hesarin servereitä vahtinut henkilö

 3. Ei tarvinne odottaa huomiseen, kun epäilyt kohdistuvat Kaisa Varikseen.

 4. Joo kuten Antti tuossa kommentoikin: rauta kestää mutta kaista loppuu. Ihan kewl, enpä olisi uskonut tuossa noin käyvän. Meidän servuthan on ihan ikäloppuja mopoja, mutta järkevä arkkitehtuuri pelastaa pulasta :D Tosin mainoksia syöttävät saitit ovat kovilla, mehän emme hostaa noita bannereita itse ja samalta servulta niitä hakee useampikin suosittu saitti.

 5. Onnittelut Hesarille, joka näytti kestävän piikin cooleimmin. Maikkari oli nopeassa ja sangen epätieteellisessä testissä pahasti kyykyssä yhden jälkeen, Yle sekoili jonkin verran ja Ilta-Sanomatkin vaikutti selvästi Hesaria hitaammalta.

  Aika hyvin on kuitenkin edistytty edellisestä doping-piikistä, jolloin meno uutissaiteilla oli ihan dominoteoriaa. Koskas Red Sheriffin seuraavat luvut tulevat? Tämä riittikin uutissaiteille maaliskuun kasvun varmistamiseksi. Kiitos, Hiihtoliitto :-)))

 6. Miu mielest niiko doping on niiko jees , mä käytän ainaski. Mun mielest puhas urheilu o perseestä. ps parakat o ko pantterilla, ei yhtä kireet mut läikikkäät.

 7. In your free time, check out the pages in the field of- Tons of interesdting stuff!!!

 8. misei ihmiten aneta käytä doping-aineta ureilu o mutekin iha tyhmä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *