Doping-käry vaihteeksi

Jaahas, suomalaiset uutissaitit ovat juuri nyt kovilla. Sisään alkaa valua uutisia suomalaishiihtäjän doping-käryämisestä Val di Fiemmen MM-kisoissa. Ajankohtaista:

Hesari, YLE, MTV3, Aftonbladet, VG

A-näyte oli siis positiivinen ja B-näytteen tulosten saaminen viikolla 12 varmistaa asian. Kyseinen naisurheilija ei halua nimeään julkisuuteen (mutta eivätköhän iltapäivälehdet sen esiin kaiva jo huomenna).

Suomalaiset uutissaitit jumittuivat kuorman alle yksi kerrallaan hieman ennen kello yhtä. Elämme jälleen mediatapahtumaa. Pekka, mites Hesari kestää?

Voin jo kuvitella norjalaisten ja ruotsalaisten vahingonilon määrän… Itseni tämä show saa lähinnä huvittuneeksi.

8 thoughts on “Doping-käry vaihteeksi

 1. Norjalaiset ainakin nauttivat tysin rinnoin. Nytti olevan jo http://vg.no sivulla ihan puutisena kissakokoisilla kirjaimilla.

 2. Hyvinhn nuo kestivt, sivujen cache alle puolen tehon edelleen. Ainoa mik alkoi tkkimn oli kaistanleveys ja etenkin mainosten :P Mentiin komeasti yli meille myydyn kaistan mutta onneksi Sonera nkjn antoi lennosta vhn lis ;)

  t: Hesarin servereit vahtinut henkil

 3. Ei tarvinne odottaa huomiseen, kun epilyt kohdistuvat Kaisa Varikseen.

 4. Joo kuten Antti tuossa kommentoikin: rauta kest mutta kaista loppuu. Ihan kewl, enp olisi uskonut tuossa noin kyvn. Meidn servuthan on ihan ikloppuja mopoja, mutta jrkev arkkitehtuuri pelastaa pulasta :D Tosin mainoksia syttvt saitit ovat kovilla, mehn emme hostaa noita bannereita itse ja samalta servulta niit hakee useampikin suosittu saitti.

 5. Onnittelut Hesarille, joka nytti kestvn piikin cooleimmin. Maikkari oli nopeassa ja sangen eptieteellisess testiss pahasti kyykyss yhden jlkeen, Yle sekoili jonkin verran ja Ilta-Sanomatkin vaikutti selvsti Hesaria hitaammalta.

  Aika hyvin on kuitenkin edistytty edellisest doping-piikist, jolloin meno uutissaiteilla oli ihan dominoteoriaa. Koskas Red Sheriffin seuraavat luvut tulevat? Tm riittikin uutissaiteille maaliskuun kasvun varmistamiseksi. Kiitos, Hiihtoliitto :-)))

 6. Miu mielest niiko doping on niiko jees , m kytn ainaski. Mun mielest puhas urheilu o perseest. ps parakat o ko pantterilla, ei yht kireet mut likikkt.

 7. In your free time, check out the pages in the field of- Tons of interesdting stuff!!!

 8. misei ihmiten aneta kyt doping-aineta ureilu o mutekin iha tyhm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *