Jussi Ahde Pinserin vetonaulana

Pinseristä on tullut maailman virallinen Jussi Ahde -auktoriteetti. Ainakin jos on Googlea uskominen: olemme nimittäin tänään vaatimattomasti ensimmäisellä sijalla hakutermillä “Jussi Ahde“. Ja se näkyy tilastoissa: oli mennä vesilasillinen väärään kurkkuun kun huomasin, että Pinserin liikenteen määrä on eilen ja toissapäivänä kaksinkertaistunut. Meillä on siis juuri nyt pitkälti kolmatta tuhatta lukijaa päivässä.

Joten tervetuloa vain kaikille uusille lukijoillemme. Toivottavasti viihdytte. Ai niin, ja linkki siihen videoon löytyy siis aiemmasta Jussi Ahde -artikkelistamme. :-)

PS. Jos joku lukijoista sattuu olemaan oikea Jussi, Pinseri olisi ikuisesti kiitollinen pikku plugista markkinointitarkoituksiin. Lähetä meille sähköposti, jossa kirjoitat: “Moi, mä oon Jussi Ahde ja nyt mä luen Pinseriä!” Videokin käy.

7 thoughts on “Jussi Ahde Pinserin vetonaulana

  1. Hmm… Ei ole Pinseri en listalla ollenkaan (?). Onkohan kynyt sama juttu kuin Sulalle, kun sulka.net ilmestyi blogilistalle. Googlen mielest linkitysten mr kasvoi liian nopeasti ja poisti sivun vliaikaisesti tiedoistaan.

    Visakopu.netiin on tultu muutaman viime pivn aikana 1733 kertaa haulla, jossa on sana “ahde”.

  2. Saattaa olla tuo suosion kasvu MikroBitin ansiota, arvaan ma

  3. mulla se ei avaa tota urlia, siin on joku prbleema realpalyerin kanssa, ehk.
    Tiitteke muuta pikaa miss kyseienn video voisi ladata???
    lhettk mulle meili jos tiite :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *