Jussi Ahde Pinserin vetonaulana

Pinseristä on tullut maailman virallinen Jussi Ahde -auktoriteetti. Ainakin jos on Googlea uskominen: olemme nimittäin tänään vaatimattomasti ensimmäisellä sijalla hakutermillä “Jussi Ahde“. Ja se näkyy tilastoissa: oli mennä vesilasillinen väärään kurkkuun kun huomasin, että Pinserin liikenteen määrä on eilen ja toissapäivänä kaksinkertaistunut. Meillä on siis juuri nyt pitkälti kolmatta tuhatta lukijaa päivässä.

Joten tervetuloa vain kaikille uusille lukijoillemme. Toivottavasti viihdytte. Ai niin, ja linkki siihen videoon löytyy siis aiemmasta Jussi Ahde -artikkelistamme. :-)

PS. Jos joku lukijoista sattuu olemaan oikea Jussi, Pinseri olisi ikuisesti kiitollinen pikku plugista markkinointitarkoituksiin. Lähetä meille sähköposti, jossa kirjoitat: “Moi, mä oon Jussi Ahde ja nyt mä luen Pinseriä!” Videokin käy.

7 thoughts on “Jussi Ahde Pinserin vetonaulana

  1. Hmm… Ei ole Pinseri enää listalla ollenkaan (?). Onkohan käynyt sama juttu kuin Sulalle, kun sulka.net ilmestyi blogilistalle. Googlen mielestä linkitysten määrä kasvoi liian nopeasti ja poisti sivun väliaikaisesti tiedoistaan.

    Visakopu.netiin on tultu muutaman viime päivän aikana 1733 kertaa haulla, jossa on sana “ahde”.

  2. Saattaa olla tuo suosion kasvu MikroBitin ansiota, arvaan ma

  3. mulla se ei avaa tota urlia, siinä on joku prbleema realpalyerin kanssa, ehkä.
    Tiiättekeö muuta pikaa missä kyseienn video voisi ladata???
    lähettäkää mulle meiliä jos tiiääte :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *