Urbaania löytöretkeilyä

Juha kirjoittaa urbaanista löytöretkeilystä. Tutkitaan uusia eksoottisia paikkoja, mutta luonnon sijasta kaupunkiympäristössä. Ajatus on kiehtova. Tuota tuli tehtyä paljon pikkupoikana (“mitäs tuolla on”), mutta harrastusta voisi verestää näin aikuisemmallakin iällä.

Tulee mieleen joukko nolosti päättyneitä minun ja Riitan urbaanin löytöretkeilyn yrityksiä. NYSE:stä meidät käännytettiin heti pyöröovilta (ei lupalappua), Centre Pointissa päästiin sentään hisseille asti. Lawrence Berkeley Laboratoryyn ja Cape Canaveral Air Force Stationiin pyrkiminen sai aikaan niin ikään käännytyksen portilta. Vaikeusaste oli ehkä turhan korkea – niihin päästäkseen täytyisi olla joko Ethan Hunt tai kuulua Lone Gunmeniin.

2 thoughts on “Urbaania löytöretkeilyä

  1. Retki on tullut tehty paljonkin. Nekalan teollisuusalue on tamperelaiselle todellinen lytjen aarreaitta. Laitakaupungilla yleenskin, esimerkiksi Vehmaisissa radanvarrella on paljon hyvi kohteita. Olen pitkn haaveillut talvista luontoretke jonkin (Tampereen) Myllypurolaisen tehtaan valtavalle ja askeettiselle pihalle. Siis ett istuttaisiin peltihallien ja koneiden keskell nuotion ress makkaraa paistamassa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *