Extreme-elämyksiä kotisohvalla

“Eskimot eivät liiemmin yrittäneet tutkia sisämaansa jäätikköä. Päinvastoin, he asuttivat sen pahoilla hengillään, ja pysyivät itse mahdollisuuksien mukaan kaukana sieltä. ” Kuulostaa järkevältä. :-) Jos kuitenkin kaipaat extreme-elämyksiä kotisohvalta, tutustu kahden Peten Grönlannin retkeen. (thx dorp)

Mukavaa hiihtoloman ajankulua meille, joista on kiehtovampaa lukea retkiruoasta, -reiteistä ja -varusteista kuin oikeasti taistella lipsuvat, haraavat sukset jalkaan ja rämpiä hikisenä paikallisen Mäyrävuoren ympäri.

1 thought on “Extreme-elämyksiä kotisohvalla

  1. eikös tuo poikien reitti pitäisi olla kaareva eikä suora? ts. loksodromimatka on huomattavasti suurempi kuin isoympyrämatkta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *