Helppo kysymys

Hih, MBnetissä on päivän kysymys, johon ainakin sinä tiedät vastauksen. Eli “Tiedätkö mikä on Pinserin blogilista?”. Näemmä vain viisi prosenttia lähes 3000 vastaajasta tietää, eli vielä on matkaa maailmanmaineeseen. (bongaajana blogAlike)

4 thoughts on “Helppo kysymys

  1. Ilmaista, mutta tehotonta mainosta siellä, missä se luultavasti vähiten ketään kiinnostaa.

    Olkaa hyvä vaan.

  2. Ei muuten ollut ihan tehotonta: samana päivänä kuin tuo ilmestyi, blogilistaan saapui kymmeniä lukijoita googlen kautta hakusanoilla “pinserin blogilista”. Ja käyttäjämäärätkin pomppasivat. Eli kiitoksia :)

  3. No, se ei kyllä ole ihan yllättävää; MBnetillä piisaa käyttäjiä vähintäänkin omaan tarpeeseen…

    Halvalla tuli, hyvä että kelpasi. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published.