Helppo kysymys

Hih, MBnetissä on päivän kysymys, johon ainakin sinä tiedät vastauksen. Eli “Tiedätkö mikä on Pinserin blogilista?”. Näemmä vain viisi prosenttia lähes 3000 vastaajasta tietää, eli vielä on matkaa maailmanmaineeseen. (bongaajana blogAlike)

4 thoughts on “Helppo kysymys

  1. Ilmaista, mutta tehotonta mainosta siell, miss se luultavasti vhiten ketn kiinnostaa.

    Olkaa hyv vaan.

  2. Ei muuten ollut ihan tehotonta: samana pivn kuin tuo ilmestyi, blogilistaan saapui kymmeni lukijoita googlen kautta hakusanoilla “pinserin blogilista”. Ja kyttjmrtkin pomppasivat. Eli kiitoksia :)

  3. No, se ei kyll ole ihan yllttv; MBnetill piisaa kyttji vhintnkin omaan tarpeeseen…

    Halvalla tuli, hyv ett kelpasi. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *