Vaalit tulevat

Nyt alkaa huomata, että vaalit ovat tulossa. Blogilistalle alkaa ilmestyä hiljalleen vaaliehdokkaiden blogeja, joukossa ihan tunnettujakin nimiä. En aio mainostaa ehdokkaita sen kummemmin, käy itse katsomassa.

Sen sijaan muistutan mieliin, että jos 192 blogin seuraaminen tuntuu liian kovalta hommalta, Päivän pamauksella voit tehdä itsellesi oman henkilökohtaisen blogilistasi. Ja Pinserin aiemman linjanvedon mukaisesti toivotamme tervetulleeksi mukaan muutkin bloggaavat ehdokkaat.

7 thoughts on “Vaalit tulevat

 1. Mielestni vaalikampanjointi blogilla on lytn idea, ovatpa vaan huomanneet uuden kanavan, jospa sieltkin muutama ni ??? Halpaa ja vastenmielist mainontaa, onneksi niihin ei ole pakko kajota, itse jtn vliin!!

 2. Jyrki Kasvihan on parikin kertaa pyrkinyt eduskuntaan pelkstn netiss kydyn vaalikampanjan turvin. Ei kai se sen lyttmmpi idea ole kuin mink tahansa muunkaan kanavan kytt, paljon jrkevmpi oikeastaan. Halpaa mainontaahan se kyll on, mik minusta on kyll lhinn positiivinen asia, tasoittaahan se osaltaan kyhien ja varakkaiden ehdokkaiden mahdollisuuksia menesty vaaleissa. Vastenmielisyyden taas ratkaissee sislt; tiettvsti poliittisessakin blogissa on mahdollista kirjoittaa mielenkiintoisesti.

 3. Paljon paremminhan ehdokkaan ajatuksista saa selv blogia lukemalla kuin jotain mielipidekirjoituksia seuraamalla. Ja itse ainakin tykkn etsi nykyn tietoa vhn kaikesta internetist. Mielummin valitsen ehdokkaani netin kuin pahvilappusten perusteella.

 4. voisiko noita blogeja ennalta lajitella tyyliin “poliittinen”, “kaupallinen”, “aito-oikea”, niin lukija voisi itse mietti haluaako lukea kyseist tahoa?

 5. Juu, tai voisiko mielipiteet ennalta lajitella tyyliin “poliittinen”, “kaupallinen, “aito-oikea”, niin lukijan ei tarvitsisi mietti en mitn ;-P

 6. Kysymys, miksi nm poliitikkojen tai wanna be -poliitikkojen blogit ilmestyvt juuri nyt, mielenkiintoisempaa olisi lukea poliitikon blogia silloin, kun herra tai rouva poliitikko on valtansa kukkuloilla tai mielenkiintoista olisi palata mys tulevan poliitikon menneisiin piviin.

  Kirjoittavatkohan edes itse blogeaan, heittvt varmaan hard copyn vaaliavustajalle, joka kirjaa blogiin.

  Toisaalta vaalikeskustelujen siirtyminen nettiin on mys ihan hyv asia, kuten joku totesi, halpaa ja tehokasta. Mutta eik kotisivun tapainen pljytys “firman-puolueen” sivuilla olisi ihan jo riittv.

  Joka tapauksessa minua rsytt ehdokkaiden tunkeutuminen kaikkialle ja kaikilta mahdollisilta medioilta tyhjine lupauksineen.

 7. Mielenkiintoista ett se nhdn kovin rsyttvn se, ett ehdokkaat “tyrkyttvt” itsen sinne ja tnne. Rahalla saisi nkyvyytt miss tahansa mediassa ja saisi syyt mainontaan tuhansia euroja! Mutta oleppas opiskelija ja rupea vaalityhsi ilman lainaa tai puolueen tukea. Itse en saa puolueeltani todellakaan tukea vaalityhni, joten joudun vkisinkin miettimn tapoja jolla tuoda mielipiteeni esille. Pieni puolue…

  Olisi ollut hienoa rekisterid oma domain, mutta koska olin jo pitnyt jonkinasteista pivkirjaa oli huomattavasti helpompaa jatkaa omalla blogille omaan kategoriaan “eduskuntavaalit” kirjoittamista. Ja se ei kai ole yhtn sattumaa, ett tll hetkell pivkirjani tuohon kategoriaan tulee huomattavasti enemmn tavaraa kuin esim “ty” -juttuihin.

  Jos psen eduskuntaan tai en, tulen varmasti jatkamaan pivkirjani pitmist – sen muoto varmasti ehk muuttuu ja tulen nostamaan toisia asioita esille. Kyll tekin niin tekisitte :)

  Trket olisi nyt kuitenkin se, ett jokainen kyttisi nioikeutensa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *