Hups

Hups, Yawn-blogin omistaja ei pitänyt siitä että lisäsin hänet blogilistalle… Linkki on nyt poistettu. Hyvät ihmiset, jos ilmoitatte listalle jotain muuta blogia kuin omaanne, varmistakaa että sen omistajalla ei ole mitään lisäystä vastaan. Julkiset pahoittelut Yawnin ylläpitäjälle (sivuilta ei löytynyt palauteosoitetta).

3 thoughts on “Hups

  1. rapatessa roiskuu, kunhan vaan ei tulisi yleiseksi mahdollinen ilkivalta, toisinaan tuohan joku on voinut hyv tahtoaan list kyseisen blogin :)

  2. Eikhn logini ollut ihan hyvss tarkoituksessa listty. Sivullani itse asiassa oli yhteystiedot (linkki kotisivulleni, jossa on mailiosoite) linkin lismisen aikaan, mutta otin yhteystiedot pois heti kun havaitsin pinserin linkittneen minut. Kiitokset Samille nopeahkosta toiminnasta kuitenkin :)

    (Tosin ette voi tietenkn milln tiet, ett oikeasti olen sama henkil. Sellaista se intternetti on…)

  3. Mutta eiks blogi ole ihan tarkoitettukin julkiseksi? Vhn niinkuin sanomalehti? Kuka vaan voi linkata ja antaa linkkej vaikka Iltasanomien sivuille. Jos et halua blogiasi luettavan niin rajoita lukuoikeutta.Rupeanpa tst googlaamaan yawn blogia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *