Hups

Hups, Yawn-blogin omistaja ei pitänyt siitä että lisäsin hänet blogilistalle… Linkki on nyt poistettu. Hyvät ihmiset, jos ilmoitatte listalle jotain muuta blogia kuin omaanne, varmistakaa että sen omistajalla ei ole mitään lisäystä vastaan. Julkiset pahoittelut Yawnin ylläpitäjälle (sivuilta ei löytynyt palauteosoitetta).

3 thoughts on “Hups

  1. rapatessa roiskuu, kunhan vaan ei tulisi yleiseksi mahdollinen ilkivalta, toisinaan tuohan joku on voinut hyvää tahtoaan lisätä kyseisen blogin :)

  2. Eiköhän logini ollut ihan hyvässä tarkoituksessa lisätty. Sivullani itse asiassa oli yhteystiedot (linkki kotisivulleni, jossa on mailiosoite) linkin lisäämisen aikaan, mutta otin yhteystiedot pois heti kun havaitsin pinserin linkittäneen minut. Kiitokset Samille nopeahkosta toiminnasta kuitenkin :)

    (Tosin ette voi tietenkään millään tietää, että oikeasti olen sama henkilö. Sellaista se intternetti on…)

  3. Mutta eikös blogi ole ihan tarkoitettukin julkiseksi? Vähän niinkuin sanomalehti? Kuka vaan voi linkata ja antaa linkkejä vaikka Iltasanomien sivuille. Jos et halua blogiasi luettavan niin rajoita lukuoikeutta.Rupeanpa tästä googlaamaan yawn blogia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *