Liekitys kiihtyy

Tapahtunut tähän mennessä: puolalainen microsoftmobiles.com (ei tekemisissä oikean Microsoftin kanssa) kirjoittaa ilkeästi Nokiasta ja suomalaisista. Suomalaiset hukuttavat saitin kommentteihin (joista kaikki eivät olleet kovin ystävällisiä) ja saitti blokkaa suomalaiset liiallisen liikenteen vuoksi. Vanha kunnon flamesota siis. Nyt saitin ylläpitäjä Zachar Zawadzki puhuu suunsa puhtaaksi suomalaisista ja kertoo eritellysti miten paska maa tämä on. Yleisö jää odottamaan suomalaisten vastaiskua.

16 thoughts on “Liekitys kiihtyy

 1. Sill on varmaan, kuten Absumkin arveli, ollut suomalainen tyttystv, jonka kanssa on asunut Suomessa, tms, muttei elm osoittautunutkaan niin auvoisaksi ja tynsaanti suomea osaamattomana helpoksi, ja kielt oppimatonta ulkomaalaista on alettu “yleisen kuherruskuukauden” jlkeen pit kaverien taholta rasittavana, eik en kuulina uutena tyyppin, kuten ehk aluksi. Kuitenkin jumittunut Suomeen joksikin aikaa, ja kotiin pstyn vuodattaa katkeruuttaan. Ei tuollaista kelln ole edes energiaa/kiinnostusta suoltaa ihan silkkaa hittumaisuuttaan, pakko olla joku ihan henk. koht. syy takana. Tss ers tulkinta. Jmme vain odottelemaan koska tulee viel katkeria lisyksi typerist suomalaisista naisista. Toivotaan parempia aikoja Zacharille!

 2. Niin, jospa joku tekisi vastaavan sivuston vaikkapa puolalaisten internet-kyttytymisest. Ehk tyyppi on tullut Suomeen ylimielisell asenteella ja sellaisiahan tll ei hyvll katsota. Jotkut pointit jutussa kyll osuvat aika lhelle oikeaa, mutta eivtp ihmiset muuallakaan sen kummempia ole. Joka kansalla ja maalla on omat huonot puolensa.

 3. Epvirallisessa joku sanoi, ett tm kys. henkil oli ollut Nokialla tiss ja saanut potkut teollisuusvaakoilusta.

 4. No pellet kannattanee jtt omaan arvoonsa. Saa kicksej +3-asteisessa opiskelijaboksissaan kun joku on huomannut sen sivut :D

 5. Talla Puolassa oleskellessani olen tormannyt aika tavalla samankaltaisiin kommentteihin takalaisesta kulttuurista: Venajaa vihataan, identiteettikriisista karsitaan, omaa historiaa peitellaan ja yritetaan unohtaa.. Niinpa niin.

 6. Jep, m kelailin ihan samaa juttua, ett eip tuo Puolakaan taida olla sen hienompi paikka sill erotuksella, ett siell ollaan vielkin vhn yss.

  Kaikki kunnia puolalaisille graafikoille ja taiteilijoilla, mutta en m lhtisi tolta pohjalta haukkumaan kaikkea Suomessa ihan paskaksi.

  Hauskinta oli, ett Puola ostaa tlt takapajulalta aikamoisen mrn panssaroituja ajoneuvoja… ja kisassa kaatui isompiakin nimi kuin Ahvenanmaa.

 7. Enp vetisi itse Puolaa thn vittelyyn mukaan: eikhn maa ja sen kymmenet miljoonat kansalaiset ole aika syyttmi yhden kaunaisen hullun argumentointiin.

  Sinns tm on hauska esimerkki internetin luotettavuudesta: jos vaikka joku Suomesta tai Nokiasta tietoa etsiv amerikkalainen koululainen eksyy tuolle sivulle, niin sehn voi hyvin luulla vitteit oikeiksikin. Onhan joukossa oikeatakin tietoa sen verran, ett ei se heti paljastu feikiksi. Kuka muka jaksaisi kirjoittaa noin paljon teksti pelkstn vittuillakseen? :-)

  Toinen aika hyv esimerkki luotettavuudesta oli joku aika sitten telkkarista tullut noutajat.netin jakso, jossa piti etsi netist jonkun planeetan kuiden mr. Sille planeetalle olikin viimeisten viiden vuoden aikana lydetty ~3 uutta kuuta, joten etsij luuli lytneens oikean mrn ainakin pari kertaa ihan fiksunkin nkisilt sivustoilta (jotka vaan olivat hieman vanhoja).

 8. Laitoin tuon linkkivinkin piruuttani spostilla mys Suomen Varsovan suurlhetystn. Kiittivt vinkist sek sanoivat koettavansa selvitt jutun taustaryhmt. Viimeinen toteamus oli, ett: “Johan on juttua.”

 9. Oletteko huomanneet, uusimmassa versiossa tyyppi mainitsee heti alkajaisiksi nimelt ihmiset, jotka ovat kirvoittaneet jutun kirjoittamiseen. Kaikilla nokia dot com -shkpostiosoite. Ett sellaista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *