Kaikkien laatupiikkien äiti

Mainokset ovat usein parasta sisältöä televisiossa. Useimmiten kannattaisi odottaa kaupallisten tiedotteiden loppuun ja mennä vasta sitten jääkaapille. Kaikkien mainoskatkojen huipentumahan on tänä sunnuntaina pelattava amerikkalaisen jalkapallon loppuottelu Super Bowl, jonka aikana esitettävien mainoksien pitäisi olla parasta mitä rahalla saa aikaiseksi.

Tänä vuonna mainokset aikovat tuoda yleisön ulottuville uusia innovatiivisia interaktiivisia palveluita: katsojat voivat nimittäin osallistua äänestyksiin ja saada reaaliaikaista tilastotietoa tekstiviestien välityksellä. Matkapuhelinoperaattori AT&T:n edustaja kertoo, että he haluavat katsojien huomaavan, että puhelimella voi tehdä muutakin kuin puhua.

Ja tässä vaiheessa suomalaiset hymyilevät jälleen kerran osaaottavasti: miten hellyttävää että jenkitkin saavat kokeilla tekstaamista. Tunne on hieman sukua sille säälinsekaiselle huvitukselle jota tamperelaiset tuntevat seuratessaan pääkaupunkiseudun haparoivaa astelemista elektronisten bussikorttien ja netissä tapahtuvan kirjastolainojen uusimisen ihmeelliseen maailmaan. ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *