Nörttirojua

Vahinko että synttäreihin on vielä pitkälti yli puoli vuotta ja joulukin meni juuri. Haluaisin nimittäin lahjaksi todella ison lahjakortin pulju.netiin.

Kauppa tuo Suomeen kaikkea hauskaa jenkkien Sharper Imagesta ja vastaavista kaupoista tuttua tarpeetonta, mutta nörtin sydäntä lämmittävää roinaa, kuten radio-ohjattavia ufoja, Soundbugeja, vakoilukamerakyniä, Orgasmatroneja (=päänraaputuslaite), pikku DV-kameroita, radio-ohjattavia panssarivaunuja, (melkein) ikuisesti hehkuvia avaimenperiä, valotiiliä, levitoivia karttapalloja, pikku nyrkkeilypalloja jne jne jne… Ja minä haluan nuo kaikki. Golfin lumoissa olevalle Pekalle pitää ostaa tietysti pilapalloja. (Näin hyvästä puffista pulju voisi jo lähettää lahjuspaketin Pinseriin ;)

4 thoughts on “Nörttirojua

  1. Mainioita tavaroita tuolla kyll. :)
    Itse haluaisin tuollaisen taskupolttimon. Sen liekin lmp on 1300 astetta, sill voisi sulattaa jo lasia. En kyll keksi yhtn kytttarkoitusta sille. :D

  2. Mainiot sivut, lysin trackerimme kautta. Paljon asiaa. Ties vaikka jotain nist sun blogissa ksitellyist tuotteista eksyis puljuunkin. Lahjuspaketit yms. voidaan ottaa harkintaan, kun LV ylitt miljoona euroa vuositasolla ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *