Nörttirojua

Vahinko että synttäreihin on vielä pitkälti yli puoli vuotta ja joulukin meni juuri. Haluaisin nimittäin lahjaksi todella ison lahjakortin pulju.netiin.

Kauppa tuo Suomeen kaikkea hauskaa jenkkien Sharper Imagesta ja vastaavista kaupoista tuttua tarpeetonta, mutta nörtin sydäntä lämmittävää roinaa, kuten radio-ohjattavia ufoja, Soundbugeja, vakoilukamerakyniä, Orgasmatroneja (=päänraaputuslaite), pikku DV-kameroita, radio-ohjattavia panssarivaunuja, (melkein) ikuisesti hehkuvia avaimenperiä, valotiiliä, levitoivia karttapalloja, pikku nyrkkeilypalloja jne jne jne… Ja minä haluan nuo kaikki. Golfin lumoissa olevalle Pekalle pitää ostaa tietysti pilapalloja. (Näin hyvästä puffista pulju voisi jo lähettää lahjuspaketin Pinseriin ;)

4 thoughts on “Nörttirojua

  1. Mainioita tavaroita tuolla kyllä. :)
    Itse haluaisin tuollaisen taskupolttimon. Sen liekin lämpö on 1300 astetta, sillä voisi sulattaa jo lasia. En kyllä keksi yhtään käyttötarkoitusta sille. :D

  2. Mainiot sivut, löysin trackerimme kautta. Paljon asiaa. Ties vaikka jotain näistä sun blogissa käsitellyistä tuotteista eksyis puljuunkin. Lahjuspaketit yms. voidaan ottaa harkintaan, kun LV ylittää miljoona euroa vuositasolla ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *