Lontoon unohdetut asemat

tubemap.jpg Katselimme telkkarista juuri dokumenttia Lontoosta ja matkakuume alkoi taas iskeä. Lontoo on meille molemmille edelleenkin yksi kiehtovimmista matkakohteista. Siellä oleminen ja asuminen vaatii paljon kärsivällisyyttä, mutta palkitsee kyllä myös monin erilaisin tavoin. Lontoon unohdetut metroasemat -sivusto on yksi näistä palkinnoista: kiehtovia kertomuksia historian unohtamista paikoista.

Lontoossa voi myös nähdä vieri vieressä vanhaa ja uutta arkkitehtuuria. Uudet rakennukset ovat usein hämmentävän mielikuvituksellisia, kuten new london architecture -sivustolta voit huomata. Matkakuumetta voi lievittää (tai pahentaa) katselemalla valokuvia parilta edelliseltä Lontoon reissulta.

3 thoughts on “Lontoon unohdetut asemat

 1. hei
  olen sunnuntaina menossa lontooseen,koska mieheni asuu siellä.olen yrittänyt etsiä osoitettamma sieltä,pystyisitkö auttamaan minua
  osoite on Lewisham higt street.
  olisin kiitollinen ja jos mahdollist kersoisitko onko lähellä internet-kahvilaa,menen sinne ekaa kertaa,
  kiittäen satu

 2. hei riitta
  kiitos paljon avusta loytyi ,olen nyt lontoossa viella pari viikkoa ja palaan suomeen 13.12.03
  terv satu

Leave a Reply

Your email address will not be published.